2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice porazily rezervu Trhových Svinů


Branky


61. L. Tuscher , 88. J. Borek - 30. L. Winkler , 43. T. Čouza , 53. T. Maxa
20

Druhý celek tabulky Trhové Sviny B přivítal doma nepříjemné Ledenice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se lépe vyvíjel pro hosty z Ledenic a do vedení je poslal Lukáš Winkler z rohového kopu. Ještě do poločasu se trefil Tobiáš Čouza. 
Když na začátku druhého poločasu dal Tomáš Maxa na 0:3 zdálo se být hotovo. Jenže domácí tým ještě zabral a zásluhou Lukáše Tushera snížil na 1:3. Dvě minuty před koncem to bylo už jen o branku po trefě Jakuba Borka. Vyrovnat se, ale už domácím nepodařilo a tak Ledenice vezou cenné body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán):

TJ Slavoj Ledenice
Václav Hinterhölz (hráč): Nedělní zápas ve Slavči proti B týmu Trhových Svinů se od začátku zápasu jevil lépe pro nás. V první půli jsme dali "pouze" 2 góly, avšak soupeř žádný. První gól padl po rohovém kopu od Tomáše Maxy zásluhou hlavičky Lukáše Winklera a druhý po přízemní střele Tobiáše Čouzy. Na začátku druhého poločasu zvýšil naše vedení Tomáš Maxa a další gól jsme již bohužel z několika dalších příležitostí vstřelit nedokázali, kdežto soupeři se to povedlo dvakrát. Jsme velmi rádi za 3 body, ale víme, že je stále na čem pracovat. Rádi bychom také poděkovali všem fanouškům, kteří nás přijeli v tak hojném počtu podpořit.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - L. Tuscher [-] - V. Pavel [-] - A. Korčák [-] (68. K. Korčak [-] ) , J. Šemro [-] , J. Kostohryz [-] , D. Majer [-] (68. K. Juráň [-] ) , J. Lukeš [-] (46. M. Vrábek [-] ) , J. Borek [-] , M. Smoleň [-] , F. Pavel [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] (89. P. Dubec [-] ) , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] , V. Babka [-] (80. M. Jindra [-] ) , J. Fencl [-] (68. V. Hinterhölz [-] ) , M. Bicera [-] , J. Čermák [-] , M. Bednář [-] , P. Lavička [-]

ŽK: 56. L. Tuscher - 31. J. Čermák , 68. M. Bednář .
Hráči zápasu: L. Tuscher - T. Maxa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel - ROUS Zdeněk, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Jakub Čermák
Tip experta: výhra hostů

Věřím našim útočníků Maxovi a Páťovi že jim to tam spadne a když si to sami nepos.... (Nepokazíme) tak dovezeme všechny body 1:5.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích