Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné B získalo všechny body


Branky


16

Rezerva Malše Roudné přivítala Loučovice. Hrál se hezký fotbal a k vidění bylo pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučovice začaly s poctivou defenzivou. Ve dvacátě minutě, ale přišel přesný nákop za obranu hostí a Dominik Šrámek poslal domácí tým do vedení. Loučovice mohly vyrovnat, ale chybu domácího brankáře se jim nepodařilo potrestat. 

Začátek druhého poločasu patřil opět domácím a Pavel Vařil zvýšil na 2:0. Když přidal Dominik Šrámek hezkou ranou na 3:0 zdálo se být hotovo. Loučovice, ale zabraly a začaly se dostávat do šancí. Jenže domácího brankáře se jim nedařilo překonat. Až po dlouhém výkopu brankáře Hüttnera se za pomocí teče trefil Dominik Chupík 3:1. Minutu před koncem zadělal na drama Lukáš Schmid 2:3. Více se už nestalo a tak domácí tým bere všechny body. 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Zápas ve kterém jsme mohli jen překvapit, jsme začali v defenzivním bloku, který jsme ňákou chvilku i drželi. První gól jsme dostali po překopnutí naší obrany kde byl připraven Šrámek a vstřelil krásný gól. My jsme měli po velké chybě domácího golmana gól přímo na noze, ale nepadá to tam… Druhý poločas jsme chtěli začít zase z bloku, bohužel jsme nechávali velikou mezeru mezi obranou a zálohou a to kluci z Roudného využili. Z lévé strany přišla přihrávka pod sebe a nehlídaný Vařil nevahal 2:0 zanedlouho za vápném napřáhl znovu Šrámek a bylo to 3:0. My jsme poté neměli co ztratit a dostávali jsme se do šančí, Schmid měl míč na levačce u malého vápna, ale zase jsme trefovali domácího brankáře. První naši branku vstřelil D.Chupík, který dostal míč za obranu od našeho brankáře a jeho střelu/přihravku si domácí obránci tečovali do branky. Druhou branku jsme vstřelil Schmid, který po mé přihrávce upaloval sám na brankáře a úspěšně zakončil. Musím nás pochválit za to že jsme hráli do poslední minuty a chtěli jsme alespoň vyrovnat.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
A. Lüftner [-] - Š. Kalina [-] , V. König ml. [-] (46. A. Stankay [-] ) , R. Jinšík [-] (73. F. Pazourek [-] ) , D. Cepák [-] - F. Budín [-] (61. L. Skála [-] ) , D. Hrouda [-] (46. P. Volák [-] ) , P. Vařil [-] , M. Michálek [-] - D. Šrámek [-] (76. Š. Masák [-] ) , P. Vařil [-] -

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , O. Šeda [-] (43. J. Peltán [-] ) , B. Dočekal [-] , Z. Chupík [-] , L. Schmid [-] , J. Žák [-] , R. Rousek [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-] , J. Zbořil [-] (67. T. Ardó [-] )

ŽK: 22. F. Budín , 57. R. Jinšík - 57. Z. Chupík .
Hráči zápasu: D. Šrámek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jarolím Jiří - LEIŠ Filip, KOČÍ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: výhra domácích

Roudné potvrdí roli favorita a zvítězí 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů