Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň B nedala dohromady jedenáctku, hosté se ale rvali statečně


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský (trenér): Problémy s kádrem stále pokračují. Do Studené jsme odjeli pouze s 10 hráči, přičemž se po dvaceti minutách zranil Vochozka, kterého jsme stihli zaregistrovat v den utkání. Už v 6. minutě se objevila naše častá bolest, obdržená branka v úvodu zápasu. Pak jsme si stačili vypracovat velkou šanci náhradním brankářem Jedličkou, který nastoupil v útoku a Pfeiferem, ale to bylo málo. Zranil se Vochozka, který svou rychlostí platil na zadáky soupeře, a bylo po zápase. Ve druhém poločase jsme rozhodně nebyli horší než domácí, vytvořili jsme si 4 tutovky, ale bez úspěchu! Troufám si napsat, že v 11 hráčích bychom určitě ze Studené bez bodu neodjeli. Všechny hráče musím bez výjimky pochválit a poděkovat za předvedený výkon. Je to zvláštní, ale v oslabené sestavě hrajeme lépe než v té nejsilnější. Pfeifer skvěle obstál na pozici beka, stejně jako kapitán Kučera, stopeři, přestože to měli těžké, vyráželi do protiútoků, Čábela toho strašně moc naběhal a mohl dát gól, dařilo se i Nehodovi, který byl v minulém utkání nejlepším hráčem. Za všechny musím vyzdvihnout Divokého, který předvedl nejlepší výkon sezóny. Bránil, útočil, vyhrál snad všechny souboje a málem vstřelil branku. Za týden se Suchdolem se popereme, věřím, o 1. výhru v tomto roce.



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - L. Dvořák [-] (68. M. Podhrázský [-] ) , A. Přikryl [-] , P. Ferdan [-] (78. V. Andraško [-] ) , P. Maška [-] , F. Soukal [-] , O. Dokulil [-] , J. Šára [-] (78. L. Makovička [-] ) , T. Přibyl [-] , J. Brunner [-] , M. Šimánek [-] (46. K. Reidl [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
F. Ouška [-] - M. Nehoda [-] , O. Vochozka [-] , J. Jedlička [-] , J. Divoký [-] , M. Blažek [-] , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] , J. Meškan [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 70. M. Podhrázský - 31. M. Nehoda , 68. J. Meškan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - OVČÁČEK Josef, TOMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích