Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice dostaly doma "bůra", Havlín si opět připsal hattrick - FOTO


Branky


10

Po velmi dobré podzimní části se Rajhradice topí ve výsledkové krizi. Na jaře se jim po 90-ti minutách podařilo vyhrát poze v jednom připadě. Druhá výhra byla po kontumaci tolik zmiňovaného zápasu s Ráječkem, kde došlo k vážnému zranění. Krumvíř v této sezóně zase buď vyhrává nebo prohrává, hráči Krumvíře po 25 zápasech zaznamenali pouze jedinou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní utkání bylo jednoznačně v naší režii. Byli jsme lepší ve všech herních činnostech a naprosto jednoznačně a zaslouženě vyhráli. Skóre otevřel ve 22. minutě po dobře kopnutém rohu od Martina Pařízka krásnou hlavičkou Tomáš Jungwirth. Ve 29. minutě se prosadil Ondřej přichystal a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Druhý poločas pokračovali hosté v dominanci.. Škoda je čistého konta, které nám soupeř odepřel na konci utkání z brejkového úniku, kdy se trefil Vavera. Druhým hattrickem po sobě se blýsknul střelec Dominik Havlín.

REPORT: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Tento zápas se hodnotí těžce. Bohužel soupeř byl ve všem lepší, my se momentálně trápíme a hledáme se. Teď už se prostě nemůžeme na nic ohlížet a v sobotu na hřišti nechat vše a dokázat poslední výkony odčinit se zlepšující se Lednicí.

Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Odehráli jsme velmi kvalitní utkání, prosadili jsme se i gólově a další šance jsme nevyužili. Jen mě mrzí obržený gól. Doufám, že navážeme na naše poslední výkony i v dalších utkání.



Sestavy


TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - T. Kouřil [-] , Š. Špaček [-] , V. Kamenský [-] (53. A. Řezníček [-] ) , M. Bělák [-] , A. Sedlák [-] , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] (53. T. Vavera [-] ) , J. Kilberger [-] (53. J. Doležel [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Jungwirth [-] , T. Drápal [-] , J. Borovička [-] , L. Kobylka [-] - O. Přichystal [-] (81. D. Bžoněk [-] ) , M. Riedl [-] (74. L. Košulič [-] ) , T. Chráscina [-] , M. Pařízek [-] - T. Ondroušek [-] (74. D. Michna [-] ) , D. Havlín [-] (81. K. Brychta [-] ) -

ŽK: 46. M. Urbánek - 38. M. Pařízek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JEŽEK Michal - STEJSKAL David, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: David Juran
Tip experta: remíza

Domácí se budou soustředit na obranu a využití dlouhých autů a standardních situací. Hosté povzbuzeni dvěma vítězstvími po sobě budou chtít svoji sérii prodloužit. Myslím si, že hosté neprohrají, ale jednu plichtu si přeci jen zkusím a černý Petr mi vyšel na tento zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích