1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječku se favorizovanou Kuřim přibrzdit nepovedlo - FOTO


Branky


9

Ráječko získalo v dosavadní sezóně 41 bodů, s tímto bodovým ziskem mu patří 5. místo v KP JmKFS. Vstup do jarní části byl v podání fotbalistů Ráječka impozantní, když vyhráli hned pět úvodních kol, zastavila je až rozjetá Sparta. V Ráječku naši fotbalisté naposledy prohráli 2:0. Svému soupeři mají Kuřimáci tak co vracet!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáci zvládli zápas na horké půdě v Ráječku! Hned v úvodu utkání (3. minuta) se trefil Petr Musil, 0:1. Soupeř reagoval po patnácti minutách z rohového kopu, nejvýše ve vápně vyšplhal domácí Jan Holík, 1:1. V polovině prvního dějství vyslal na bránu nechytatelnou dělovku Lukáš Šťastný a vrátil tak vedení na stranu hostů.

Druhý poločas moc šancí nepřinesl. Konečnou pojistku na vítězství přidal v 82. minutě Petr Svoboda po krásné křídelní akci, 1:3. Příští utkání odehraje Kuřim 25.5. na domácí půdě proti Morendě, výkop je náplánován na 10:15 hod. Ráječko tentýž den zajíždo do Bystrce, kde je výkop v 17:30 hod.

Report: FC Kuřim

Kompletní fotogalerie: NickiPhoto


Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (trenér): Zápas proti vedoucímu celku jsme nezačali dobře a již ve 4. minutě byl stav 0:1. Poté se hra i skóre srovnalo a více než 400 diváků vidělo kvalitní fotbal. Kuřim se ještě do poločasu ujala vedení. V závěru zápasu svůj náskok navýšila a po zásluze si odvezla tři body.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Utkání, které nasazením převyšovalo KP. Na domácích navíc bylo vidět, že mají velkou motivaci nás porazit, Dobře nám ale vyšel vstup do utkání. Celkově jsme prvních třicet minut hráli velmi dobře dopředu, ale vznikaly z toho brejkové příležitosti pro soupeře, proto jsme udělali menší přeskupení našich řad a poločasové vedení jsme si podrželi. Druhý poločas jsme soupeře nechali více hrát na míči. Do žádné šance jsme jej však nepustili a navíc jsme přidali třetí branku. Kluky musíme nesmírně pochválit za velmi dobrý taktický a týmový výkon.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Tenora [-] (57. F. Michna [-] ) , J. Morkus [-] , J. Holík [-] , L. Žáček [-] (79. F. Sznapka [-] ) , D. Pořízek [-] (79. R. Chyla [-] ) , J. Horáček [-] (81. J. Ťoupek [-] ) , J. Pokorný [-] (81. P. Palacký [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-]

FC Kuřim
V. Veselý [-] - J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] (88. M. Malý [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (88. A. Dabó [-] ) , L. Šťastný [-] (88. J. Motyčka [-] ) , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-]

ŽK: 62. J. Holík , 93. J. Sedlák - 26. P. Svoboda , 85. D. Koreň , 93. M. Malý .
Počet diváků: 437. Rozhodčí: JURČA Lukáš - WENCL Jakub, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra hostů

Kuřim je ve formě, Ráječku se poslední dobou moc nedaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů