1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 14:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška obrala o body Solnici


Branky


8

Solnice nedokázala navázat na vítěznou předehrávku proti Červenému Kostelci a doma s Dobruškou pouze remizovala 1:1. Stejně jako Červený Kostelec, tak i tým Dobrušky přispěl finanční podporou na bionickou protézu pro bývalého hráče a současného vedoucího mužstva Filipa Zawadu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Optická převaha domácím v první půli nestačila

Hosté od prvních minut vsadili na disciplinovanou defenzivní hru a rychlé brejky, jeden z nich dokázali hned v 5. minutě využít zásluhou Doucka. Solnice, byla aktivnější a častěji na míči, ale svoji převahu v první půli nedokázala gólově přetavit.

Drama až do konce

Do druhé půle vstoupila Solnice znovu aktivně a opět tlačila, ovšem v koncovce selhávala. Prosadit se dokázala až v 65. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou Jedlička. Solnice nadále tlačila, ale nedokázala najít recept na dobře chytajícího Effenberka. V samotném závěru měli domácí možnost otočit skóre, když kopali pokutový kop. K němu se postavil Motl, ale bohužel pro domácí přestřelil.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Hosté se od začátku stáhli do hlubokého bloku, ze kterého vyráželi k nebezpečným brejkům. Jeden takový se jim hned v úvodu povedl, a tak šli do vedení. Nám se hra do plných v 1.pol. moc nedařila. Ve 2. už hosté jen odkopávali balóny ze svého vápna. My jsme však nebyli schopni proměnit šance. Nakonec se po rohu trefil hlavou Jedlička. Vystupňovali jsme tlak, ale chybělo nám štěstíčko v zakončení. Nastřelili jsme břevno a zbytek pochytal hostující gólman.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Domácí byli po většinu utkání více na míči, ale do šancí jsme je moc nepouštěli a tak poločasové vedení bylo zasloužené. Vzhledem k našim problémům se zraněnými hráči jak na hřišti tak i mimo, je hrozně důležité, že jsme to zvládli. Tlak domácích v závěru sílil, ale ustáli jsme to i při hodně přísně písknuté penaltě v 94. minutě.



Sestavy


SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] , D. Valášek [-] (46. L. Pavlíček [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] , P. Nosek [-] (46. D. Volf [-] ) , L. Dymák [-] (74. O. Tobiška [-] ) , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , M. Čančara [-] (94. T. Týfa [-] ) , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] (72. L. Prostředník [-] ) , A. Hašek [-] (46. K. Krištof [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Žahourek [-] (84. O. Bílek [-] )

ŽK: 78. D. Doucek , 80. P. Krahulec , 92. F. Effenberk , 93. V. Karal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pilný Marek - BUCHTA Petr, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra domácích

Věřím v suverénní výhru domácích

Tip: výhra domácích