Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titanic neměl s Ostřešany slitování


Branky


14. J. Maivald , 15. P. Kuchta , 21. T. Rolinek , 23. T. Rolinek , 43. J. Maivald , 44. J. Maivald , 58. M. Žák , 82. V. Nikl , 88. J. Maivald
11

V domácím prostředí neměli fotbalisté Titanicu Srch žádné slitování a nadělili svému soupeři AFK Ostřešany potupnou devítku. Ostřešany tak prohráli 0:9 venku již podruhé za sebou, před 14 dny odjeli se stejným výsledkem z Pardubiček. Kvarteto branek zkompletoval kapitán Sršňů Jakub Maivald.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už poločasový výsledek 6:0 signalizoval průšvih

Fotbalisté Titanicu Srch minulý víkend nehráli, když byl jejich duel s béčkem Pardubiček odložen. Odpočinek jim viditelně prospěl a odnesly to Ostřešany. Ty poslední dobou nedisponují pevnou defenzívou, naopak jejich konto obdržených branek utěšeně roste a AFK je aktuálně druhým nejhorším mužstev v okresní tabulce v této sledované disciplíně.

Srch nastoupil s útočně laděnou sestavou pouze se třemi obránci, a tak se nelze divit, že pěkná návštěva 83 diváků se bavila fotbalem stejně jako žlutočerní.

Už první poločas skončil 6:0 a chvílemi to připomínalo souboj mezi Jakubem Maivaldem a Tomášem Rolinkem, kdo vsítí více branek. Maivald vedl v tomto pomyslném souboji po prvních 45 minutách 3:2, když se jim jednou přimíchal do duelu se svým pozdravem Kuchta.

Smutným hrdinou pak byl gólman Ostřešan Jákl, který toho za děravou defenzívou svého týmu mnoho dělat nemohl.

Nakonec chyběl do desítky jeden gól

Po přestávce se již žlutočerný živel poněkud uklidnil, a tak padly do hostující sítě již pouze tři branky.

Úspěšnými střelci byli Žák, Nikl a o jeden gól si vylepšil své letošní maximum i Maivald, který dal celkem již 11 přesných zásahů do černého.

Tomáš Rolinek je na tom ještě lépe, má jich 17 a je druhým nejlepším snajprem soutěže.

Titanic Srch potvrdil dalším podařeným vystoupením svou aktuálně asi nejlepší formu ze všech celků okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Matěj Práchenský, obránce: "Myslím, že dnešní zápas se musel divákům líbit. Snad všechny góly padly po naší kombinační hře, zakončené gólem. Rozstřílel se Kuba Maivald."




Sestavy


Titanic Srch
V. Kalvach [-] - M. Práchenský [-] - J. Maivald [-] , R. Horyna [-] , P. Kuchta [-] , D. Orts [-] (46. T. Urbanec [-] ) , H. Kopecký [-] , M. Doležal [-] (60. V. Nikl [-] ) - T. Rolinek [-] (46. M. Žák [-] ) - V. Dostál [-] (46. R. Beran [-] ) , R. Třešnák [-]

AFK Ostřešany
R. Jákl [-] - V. Křivka [-] (73. T. Havlíček [-] ) , Z. Brus [-] , O. Hátle [-] , F. Caha [-] (57. T. Maivald [-] ) , V. Nekut [-] , O. Dufek [-] , F. Krigovský [-] , P. Němec [-] , M. Filípek [-] , J. Havlíček [-]

ŽK: 53. M. Doležal .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Šebetka Milan - VOLNÝ Bohuslav, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude hrát Rolinek, není o čem přemýšlet. Ten je ve výborné střelecké formě, celý tým hraje na něj. V soubojích má tvrdé tělo z hokeje, kdyby hrál pravidelně i na podzim, měl by Bukač velkého konkurenta v boji o střeleckou korunu. Jasná jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích