1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína překvapivě po hloupé chybě hostů vyhrála


Branky


18

Rezerva Měřína doma hostila zápas s Rožnou. Hosté byli favorité, což také potvrdili v úvodu utkání. Jenže po hloupé chybě se domácí dostali do vedení a Rožná zkoušela zlomit svého soupeře hlavně ve druhém poločase, ale moc se to nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Robotka využil chyby hostující obrany

Rožná začala lépe a na začátku utkání měla více ze hry a byla nebezpečnější. Jenže ve 24. minutě hosté v obraně vyrobili hloupou chybu, která se jí stala osudnou po zbytek zápasu. David Robotka dokázal potrestat tuto chybu a poslal tak do vedení domácí. Hosty to opařilo a hodně zvadlo jejich tempo. Navíc Rožná dopustila další dvě takové chyby, to brankou ale naštěstí pro hosty ještě neskončilo. Domácí tak díky chybě měli v poločase o jednu branku náskok.

Rožná manko nesmazala a tak překvapivě prohrála

Ve druhém poločase opět aktivnější byla Rožná, hlavně hosté chtěli odčinit tu ztrátu z první půle. Pro Měřín byla největší hrozba ze standartních situací, to bylo ale jediné, protože průnikové přihrávky moc nefungovaly a jejich další snahy věětšinou končily u vápna. Ke konci utkání Rožná více otevřela hru což vyhovovalo i domácím, kteří měli několik tutovek a mohli definitvně rozhodnout utkání. Proti navýšení skóré byl brankář Jindřich Beran nebo se domácí dobře netrefili. Zápas tak skončil vítězstvím 1:0, nutno podotknout, že to bylo vydřené vítězství pro rezervu Měřína, nicméně hosté jednou chybou zaplatili tři body domácímu týmu a odjíždí tak s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: "Procentně byla Rožná více na míči a v úvodní dvacetiminutovce byla více nebezpečnější. Gól vstřelil matador Robotka po chybě v domácí rozehrávce. Takové hrubky vznikly v obraně hostí ještě dvakrát, nicméně ty jsme využít nedokázali. V druhém poločase byla Rožná opět aktivnější, hrozili zejména ze standardních situací, průnikovky jim nešly a většinu sbíral náš gólman. V poslední čtvrtině jsme mohli několikrát rozhodnou, proti byl gólman Beran nebo naši útočnici. Kluky chválím za výkon, super vydřený bod v kombinované sestavě.

SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a prvních 20 minut jsme měli více ze hry. Potom jsme ale dostali hloupý gól po nedorozumění v naší obraně a naše tempo opadlo. Po přestávce jsme se snažili alespoň vyrovnat, ale dostávali jsme se většinou jenom po vápno a tam naše akce končily. Chyběla nám finální fáze. Ke konci měli po našem vysunutí do ofenzívy ještě několik tutovek z přečíslení na pojištění výhry domácí, ale taky neproměnili, takže jsme bohužel odjížděli s nejtěsnější prohrou. Hráč zápasu SK Rožná - Tomáš Sýkora



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] , V. Chlubna [-] - P. Kolouch [-] , J. Krčál [-] (76. P. Šalomon [-] ) , M. Hubený [-] (63. M. Pešek [-] ) , Š. Zdvihal [-] , B. Horký [-] - D. Robotka [-] (86. L. Kožený [-] ) -

SK Rožná
J. Beran [-] - V. Štěrba [-] , T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (85. P. Navrátil [-] ) , R. Švestka [-] (81. R. Novotný [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Sýkora [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] (46. R. Hájek [-] )

ŽK: 43. Š. Zdvihal - 40. P. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSTÁL Petr - DUFEK Jan, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů