3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:15

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota trápila lídra tabulky, ten rozhodl až po hodině hry


Branky


62. P. Bendl , 69. M. Provod , 76. M. Provod
20

Petřínská rezerva na svém pažitu obhajovala post lídra tabulky a v cestě tentokrát stála Lhota, která se pomalu dere tabulkou nahoru. Domácí se nadřeli, ale nakonec si výhru zajistili slepenými brankami po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota přijela na hřiště Petřína s myšlenkami a plánem uspět, čemuž podřídila náročnou, ale velmi fungující taktiku, kterou po celý první poločas trápila svého soka o tři body. Jenže se do poločasové přestávky, i přes některé šance na obou stranách, nikdo neprosadil a o případném vítězství jednoho z celků musel rozhodnout až druhý poločas.

 

Po výměně stran se trochu přeskupily řady domácí rezervy divizního celku, která i pár jmen ze základu áčka v tomto utkání obsahovala. A na hře to postupem času bylo znát, až se krátce po hodině hry prosadil střídající Petr Bendl. Pohoda na kopačkách a úleva v duši byla hned na domácích cítit a ti si i s drobnou chybou lhoteckých hráčů došli brzy zásluhou Michala Provoda pro druhou branku v zápase. Stejný hráč o sedm minut později dílo dokonal, když završil zápasové skóre na stavu 3:0 a zbytek zápasu už se jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Lhota na nás nastoupila velice dobře a ze začátku měla mírně navrch, kdy se dostala do zakončení hlavně po centrech z rohu. Nám trvalo zhruba půl hodiny, než jsme se pořádně dostali do zápasu. Poté jsme zahrozili po akcích ze strany hřiště, ale až na výjimky nás hosté do ničeho nepustili. O poločase jsme prostřídali, zvýšili jsme aktivitu a střídající Bendl otevřel skóre krásnou střelou. Poté se ještě dvakrát trefil Michal Provod a tím jsme definitivně zlomili hostující odpor. Nutno podotknout, že soupeř hrál velice dobře a tohle vítězství nám nedal rozhodně zadarmo. Jsme rádi za 3 body z velice těžkého utkání.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Zápas, do kterého jsme šli s tím, že chceme u lídra tabulky uspět. Musím kluky pochválit za 1. poločas, který zvládli velmi dobře, jak takticky, fotbalově, tak běžecky. Myslím, že jsme tím Petřín zaskočili a nenechali ho v zápase dominovat, jak je u jejich zápasů většinou zvykem. Do druhé půle jsme šli s tím, že musíme být pořád aktivní, což se nám dařilo do 60 minuty. Potom šli domácí do vedení, tím se uklidnili a přidali další dva góly. Jen je škoda, že dva góly jsme domácím darovali naším nedůrazem, to mě trochu mrzí. Nicméně si kluci za dnešek zaslouží pochvalu, jak zapas odmakali a přesvědčili se, že mohou hrát s kýmkoli. Domácím gratuluji k výhře a přeji jim postup o soutěž výše, kam jistě svou kvalitou patří, pokud zvládne postup i jejich áčko.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - A. Rada [-] , M. Provod [-] , L. Zoubek [-] (62. J. Levý [-] ) , L. Kotěšovec [-] (62. D. Vodrážka [-] ) , M. Jandoš [-] (75. J. Veselý [-] ) , D. Heller [-] , A. Vobruba [-] (46. J. Havelka [-] ) , J. Hájek [-] (46. P. Bendl [-] ) , M. Brož [-] , M. Trojovský [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] , M. Paul [-] , T. Marek [-] , J. Petr [-] - J. Horník [-] (62. J. Jaroušek [-] ) , P. Petrželka [-] , V. Sulek [-] (65. M. Švehla [-] ) , J. Eliášek [-] (75. J. Šroubek [-] ) - O. Kotrnoch [-] , J. Peterka [-] (75. D. Křížek [-] )

ŽK: 49. O. Kotrnoch .
Hráči zápasu: M. Provod .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích