Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 18:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín vyprášil radnické fotbalisty tenisovým kanárem. Rozhodlo se ve druhé půli


Branky


18

Páteční předehrávkou začalo 23. kolo krajského přeboru, které tradičně zavítalo na petřínský sportovní areál. Sem přijelo mužstvo z Radnic, které se aktuálně bodově trápí a na jaře kromě úvodní výhry střídají remízy s prohrami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A že to pro hosty nebude jednoduchý zápas ukázala hned 3. minuta zápasu, ve které se dokázal prosadit Martin Vanc, kterému se utkání velmi povedlo. Jenže v dalších minutách se domácí nedokázali i díky velmi dobrému výkonu hostujícího brankáře vícekrát gólově prosadit, a tak si radničtí odnesli do kabin ještě dobrý výsledek. Takový před dvěma týdny Nepomuk proměnil v závěru zápasu alespoň v remízu. Mohlo to být ale i lepší, kdyby se hostům podařilo prosadit se z některého ze závarů ve vápně soupeře. Leč nestalo se.

 

Jenže po změně stran to pro hosty nebylo lepší, ba naopak. Prakticky hned po rozehrávce se prosadil Dan Vodrážka, který o dvě minuty později pálil znovu ostrými a o třech bodech tak bylo brzy po přestávce rozhodnuto. Na obou stranách proběhla střídání, hra se trochu oživila a v závěru se ještě nějaké góly přidaly. Nejdříve pálil přesně středopolař Rada, a v poslední desetiminutovce prostřelili Březinu ještě Frank s Hájkem. Radnice si tak odvezly nelichotivý výsledek, 6:0 pro Petřín, s prvním celkem tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Za každou cenu jsme potřebovali zvítězit a dostat se zpět na vítěznou vlnu. Našlápli jsme k tomu výborně, když jsme dali brzký gól. Poté jsme se trápili v koncovce a soupeř měl pár závarů a zvlášť jeden po rohu hrozil vyrovnáním. Rozhodl ale náš skvělý nástup do druhé půle, kdy jsme dali rychlé dva góly. Musím kluky pochválit, jelikož se neuspokojili s tříbrankovým vedením a dál pokračovali v tlaku. Odměnou jim bylo výsledné skóre. Věřím, že potvrdíme tuhle výhru i dobrý výkon v dalších zápasech.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Utkání mělo jednoznačný průběh. Petřín byl ve hře dominantní, jejich kvalita jasně převyšovala tu naši. Výsledek bereme jako realitu. Hráči, kteří jsou k dispozici, pracují v tréninku dobře a jsou to pro ně cenné zkušenosti.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Tětek [-] , A. Rada [-] , J. Mareš [-] , D. Voves [-] (65. A. Vobruba [-] ) , D. Vodrážka [-] (65. M. Frank [-] ) , M. Vanc [-] (82. S. Kacerovský [-] ) , M. Jandoš [-] , J. Havelka [-] (76. J. Levý [-] ) , J. Hájek [-] , M. Trojovský [-]

TJ Sokol Radnice
V. Březina [-] - M. Habr [-] (55. V. Kvasnička [-] ) , Š. Huttr [-] , J. Vaščák [-] , D. Krč [-] , P. Spěváček [-] (75. J. Kesner [-] ) , L. Štochl [-] (55. F. Jícha [-] ) , J. Brož [-] , F. Polášek [-] (85. K. Janata [-] ) - T. Kroc [-] (75. T. Bělohlávek [-] ) - D. Fencl [-]

ŽK: 56. D. Vodrážka .
Hráči zápasu: M. Vanc , D. Vodrážka , D. Voves .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: výhra domácích

Petřín doma vyhraje a bude brát důležité 3 body v souboji o první místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích