V. Petelík 53.
Š. Bláha 81. (vl.)
2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice získaly na půdě Švihova cenný bod


Branky


53. V. Petelík , 81. Š. Bláha (vl.) - 83. Š. Bláha , 94. F. Machovský
16

Švihov remizoval ve 23. kole s Chanovicemi 2:2. Domácí vedli ještě v 81. minutě o dva góly, nakonec se však museli spokojit pouze s bodem. Hosté nejdříve snížili v 83. minutě po brance Bláhy, remízu poté zařídil v 94. minutě Machovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Švihov se od úvodu prezentoval na domácím hřišti pohledným fotbalem, jenž nepostrádal myšlenku a přesné rychlé přihrávky. Aktivita domácího týmu vedla k několika dobrým šancím, s těmi si ovšem hostující tým poradil. Chanovice se postupem času rovněž osmělily a ze dvou akcí také mohly skórovat, Kubaň ani Hlůžek však své příležitosti neproměnili. Domácí si po celý první poločas udržovali herní převahu, z týmu vyčníval zejména M. Toman, který působil soupeři největší problémy. 

Švihov přišel o vítězství v 94. minutě

Do druhé půle vlétl Švihov už gólově. V 53. minutě domácí rozehráli rohový kop, balón odvrátil jeden z obránců Chanovic na hranici velké vápna, tam však číhal Petelík, jenž střelou z první zamířil přesně k tyči, 1:0. V dalších minutách si Švihov vypracoval několik vyložených šancí, v brance soupeře se ale zaskvěl Timoshenko. V 81. minutě domácí navýšili skóre, když si nešťastně srazil míč do vlastní branky Bláha. Totožný hráč ovšem smolný gól napravil o dvě minuty pozdě, kdy se trefil i do branky soupeře. V závěru utkání měly oba týmy další šance. Švihov mohl definitivně zápas rozhodnout, nicméně ve finální fázi pohořel. Naopak hosté využili poslední akci v utkání a po rohovém kopu se prosadil Machovský, čímž uzavřel skóre na konečných 2:2. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Urazili jsme fotbalového boha. Výsledek měl být minimálně 8:2, bohužel to co nedáme, je opravdu neuvěřitelné. Herně nemám klukům co vytknout, byli jsme jasně lepší než soupeř, ale bohužel máme jen bod. Vedeme 2:0 a necháme si pro dvou standardních situacích soupeře dát dva góly, trestuhodné. Na druhou stranu budu se opakovat, máme velmi mladý tým, jsme nováček, učíme se ve vyšší soutěži a tyhle zápasy jsou pro nás velkou školou, kdy bohužel fotbalově přehrajeme každého, ale rozhoduje produktivita a kvalita ve vápně, a to nám někdy chybí. V sobotu jedeme do Spáleného Poříčí, čeká nás velmi těžké utkání, ale budeme chtít uspět.

TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, asistent trenéra: Domácí měli v prvním poločase větší kvalitu, na vyložené šance to ale bylo vyrovnané. Po přestávce jsme bohužel rychle inkasovali a následně měl soupeř i další příležitosti na navýšení skóre. Zejména Michal Toman nám působil velké problémy a několikrát se ocitl blízko gólu. V 81. minutě jsme inkasovali nešťastný vlastní gól, o několik minut později jsme ale vstřelili snižující branku. V nastavení jsme dokázali využít rohový kop, po kterém jsme srovnali na konečných 2:2. Všichni hráči si určitě zaslouží za vybojovanou remízu velkou pochvalu.



Sestavy


FC Švihov
R. Sláma [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] - V. Petelík [-] , T. Daněk [-] (68. M. Moláček [-] ) , M. Marek [-] , M. Petelík [-] , J. Sláma [-] (86. L. Cibulka [-] ) - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (68. J. Baxa [-] ) , A. Aizner [-] (92. D. Šašek [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] (38. J. Šulc [-] ) , D. Pavlovský [-] , M. Šlehubr [-] - V. Zoubek [-] , Š. Bláha [-] , J. Hlůžek [-] (80. F. Hrachovec [-] ) - M. Jakub [-] , F. Machovský [-] , J. Kubaň [-]

ŽK: 59. A. Aizner , 68. M. Brož , 93. M. Toman - 9. Š. Bláha , 42. V. Zoubek , 65. M. Šlehubr , 90. F. Machovský .
Hráči zápasu: J. Sláma - Š. Bláha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLABÝ Otto - BUCHTELÍK Lukáš, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: výhra domácích

Švihov má mladý rychlý tým a doma určitě Chanovicim body nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích