Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prodej lístků na Majáles se vyplatil, Letná dorazila Slovan i díky výpomoci dlouho absentujícího střelce


Branky


16

Letná chtěla potvrdit vzrůstající formu z posledních zápasů i proti Slovan. A většina faktorů mluvila pro ně. Hosté totiž přijeli v okleštěné a to bylo hlavně ve druhém poločase na hřišti znát, když o vítězství rozhodl návrátilec do sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná se ke konci jara zvedá a další, kdo to měl pocítit, bylo oslabené béčko Slovanu. Domácí do zápasu vstoupili s chutí a než se hosté stačili rozkoukat, bylo to 1:0 pro domácí, když se pěkně trefil ve 4. minutě Dobrý. Hluché pasáži bez branky pak dali stop domácí hráči, ale ne tak, jak by si představovali. Svou chybou nabídli hostům šanci na srovnání, kterou bez otálení přijmul ve 23. minutě Červeňák. O chvíli později pak poslal domácí podruhé do vedení ve 27. minutě Petr Sýkora, ale po poločasovém hvizdu se šlo do šaten přeci jenom za nerozhodného stavu, o kterém rozhodl v 38. minutě Vojta

Domácí si vzhledem k průběhu věřili na vítězství. K tomu ale potřebovali svého soupeře, v už skoro letním počasí, více zatlačit a nedělat chyby v obraně. To první se povedlo hned v úvodu poločasu, když v 53. minutě rozradostnil domácí příznivce vedoucí brankou Svoboda. Třetí branka se nakonec ukázala jako vítězná, jelikož se hra odehrávala hlavně na útočné polovině Letné a hostům čím dal více ubývaly síly. Definitvní pojistku na druhém vítězství v řadě dali domácím nejdříve v 68. minutě krásnou ranou za hranicí vápna Toman a chvíli po něm v 72. minutě slavil druhou branku v zápase Svoboda. Náskok domácích tak narostl do dostatečné výše, aby se konec zápasu dohrával už prakticky jen z povinnosti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Dalibor Máj, hráč: Soupeř přijel ve značně oslabené sestavě díky souběžně hrajícímu zápasu zachraňujícího se áčka v 1.A třídě a Majálesu. Píšu záměrně díky, protože v případě plné sestavy a nekonání se Majálesu by nás čekal určitě těžší soupeř. Po krásné brance Martina Dobrého jsme šli brzo do vedení, ale jak to u nás bývá zvykem, my góly zpravidla nedostáváme, ale soupeři je darujeme. Do poločasu jsme šli do kabin za stavu 2:2, ale věděli jsme, že jsme na tom líp fyzicky a soupeře můžeme především dobrým pohybem utahat a porazit. Ve druhém poločasu jsme soupeře téměř k ničemu nepustili a přidali ještě 3 branky a došli celkem bez problémů k vítězství. Tady bych chtěl vypíchnout krásný gól Jardy Tomana, kdy výstavní trefou zpoza vápna nedal brankáři šanci. Nicméně celý tým to skvěle odmakal a ukázal týmového ducha. Například Honza Svoboda, který ukázal Letenské srdíčko a přišel nám v těžké chvíli pomoct, předvedl skvělý výkon v útoku a zaznamenal 2 důležité branky. Nebo se našli i někteří, kteří dokonce prodali lístek na Majáles, jen aby pomohli týmu, protože nás bylo opravdu málo.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] (46. D. Czibula [-] ) - M. Dobrý [-] (83. A. Pechmann [-] ) , D. Máj [-] , J. Svoboda [-] (83. J. Šilhavý [-] ) , J. Toman [-] , V. Vonášek [-] , L. Zeman [-] , P. Sýkora [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-] , D. Sýkora [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - M. Vričan [-] , D. Štec [-] , J. Tomášek [-] , L. Mareška [-] (46. A. Fišer [-] ) , T. Červeňák [-] , F. Štich [-] , M. Vojta [-] , P. Bouřil [-] , K. Hranáč [-] (64. A. Marochko [-] ) , R. Shevchuk [-] (72. D. Popule [-] )

ŽK: 40. V. Vonášek - 17. J. Tomášek .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - PEŠEK David, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: výhra domácích

Tady tipnu lehké překvapení. Myslím si, že Letná doma Spoje porazí a přiblíží se středu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza