Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 17:00

29.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunratice si poradily s Tempem jednoznačně, ale průběh zápasu jednoznačný rozhodně nebyl


Branky


4

V neděli se konalo 29. kolo 1. A třídy, ve kterém se střetli Slovan Kunratice a Tempo B. Slovan Kunratice, aktuálně na druhém místě tabulky, přivítal tým Tempa B, který drží šestou příčku. Výsledek 5:1 ve prospěch Kunratic naznačuje jednoznačnou výhru, ale trenér Ondřej Hatina upozorňuje, že utkání nebylo tak jednostranné, jak by se mohlo zdát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu bylo jasné, že Tempo B nepřijelo dát Kunraticím nic zadarmo. První poločas se nesl ve znamení převahy Kunratic, které měly více šancí a nakonec i skórovaly. První branku vstřelil Pavel Řezáč po rohovém kopu, kdy přesně hlavou zakončil centr. Po sedmi minutách se ve vápně dobře zorientoval Ismar Begič a zvýšil na 2:0. Navzdory nepříznivým podmínkám, kdy hřiště smáčel déšť, byla kvalita hry vysoká. Tempo B však začalo vystrkovat růžky a snažilo se o protiútoky. Ve 42. minutě navýšil skóre na 3:0 Christ Nwogu, ale Tempo B rychle odpovědělo gólem Jaroslava Novotného po rychlém brejku a snížilo na 3:1, s čímž se šlo do šaten.

Druhý poločas přinesl změny v taktice Tempa B, které se snažilo utkání zvrátit ve svůj prospěch. Zaznamenalo několik slibných akcí a dokonce trefilo tyč. Ovšem opět se prosadil Christ Nwogu, který po krátké rozehrávce druhého poločasu zvýšil na 4:1. Tempo B se nevzdávalo a fyzicky bylo na úrovni, což dokázalo i získáním pokutového kopu po strkanici a následném uklouznutí na rozmáčeném hřišti. Gólman Kunratic Michal Valašík však penaltu skvěle chytil a udržel tak náskok svého týmu.

V závěrečných minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou. V 75. minutě uzavřel skóre na 5:1 Milan Freiman, který proměnil únik s chladnou hlavou. Trenér Ondřej Hatina vyjádřil spokojenost s výkonem svého týmu a pochválil také kvalitu Tempa B, které se snažilo utkání až do konce zvrátit.

Zápas přinesl nejen gólové akce, ale i napínavé momenty a kvalitní fotbal navzdory těžkým podmínkám. Slovan Kunratice si upevnil druhou pozici v tabulce a ukázal svou sílu i za nepříznivého počasí. Tempo B odvedlo solidní výkon, ale tentokrát to na bodový zisk nestačilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Kunratice
Ondřej Hatina - trenér: V neděli jsme přivítali tým hostů z Tempa, který nám určitě nepřijel dát nic zadarmo a i když výsledek vypadá jednoznačně, tak zas úplně jednostranný zápas to nebyl. Na herním stylu Tempa byly vidět dva rozdílné poločasy s různým postavením a herním stylem. Ale byli jsme to my, kdo měl víc ze hry v prvním poločase a také víc šancí, kdy první po druhém rohu proměnil hlavou Pavel Řezáč. Přicházeli i další šance, kdy po pouhých 7 minutách se dobře zorientoval ve vápně Ismar Begič a zvýšil na 2-0. Hra byla plná bojovností, i když hřiště po celou dobu smáčel déšť určitě se mnou budou všichni souhlasit, že na kvalitě to nebylo znát. I když jsme měli hru pod kontrolou, začal soupeř vystrkovat růžky a i když po krásném zorientování Christ Nwogu. ve 42.minutě trefil branku hostí na 3-0, tak odezvou byl rychlý brejk po levé straně při naší ztrátě po nedokončeném útoku hráčem z Tempa  Jaroslavem Novotným s proměnou skóre na 3-1. S takovým výsledkem byl ukončen první poločas.  Do druhého poločasu zjevně Tempo šlo přeskupeno do jiného postavení a bylo to znát, byla tam vidět snaha s utkáním něco udělat a dál nás potrápit nejen střelou z dálky do tyče, ale i několika akcemi směrem na naší branku. Naštěstí po krátkém rozehrání druhého poločasu jsme to byli opět my, kdy hráč č. 20 Christ Nwogu opět rozvlnil síť hostů. Při následném průběhu utkání bylo znát, že se hosté nevzdávají a fyzicky jsou dobře připraveni až jim za jejich snahu byl uznán pokutový kop, kdy na polo rozmáčeném hřišti při strkanici uklouzli strkající se oba hráči, kdy bohužel hráč domácích nohou trefil hráče hostů. Za mne na takovém terénu hodně přísná penalta, ale jestli tam byl takový kontakt, tak musím uznat, že právem byla nařízena. Výborný gólman domácích Michal Valašík, ale špatně kopnutou penaltu chytil a potvrdil tím jen svůj dobrý výkon za poslední utkání. V dalších konečných dvaceti, patnácti minutách to byl fotbal nahoru-dolů a v podobě jistoty proměnil s chladnou hlavou v pokutovém území soupeře únik Milan Freiman a tím zvýšil skóre na konečných 5-1.




Sestavy


SK Slovan Kunratice
M. Valašík [-] - M. Freiman [-] , C. Nwogu [-] (72. L. Dratva [-] ) , M. Bělčický [-] , O. Kadla [-] (4. D. Jíra [-] ) , P. Řezáč [-] , I. Begič [-] , M. Holas [-] , T. Přibyl [-] , J. Hudzieczek [-] , L. Stýblo [-] (87. M. Vostárek [-] )

FC Tempo Praha B
O. Filip [-] - V. Klajbl [-] , M. Buzek [-] (46. M. Ondrášek [-] ) , D. Čtrnáctý [-] , V. Mastný [-] (66. T. Mikuda [-] ) , J. Novotný [-] , D. Perl [-] , J. Havlíček [-] (77. M. Čech [-] ) , S. Ling [-] , J. Míka [-] , O. Schwank [-]

ŽK: 1. M. Buzek .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: ŠVORC Jan - MORÁVEK Jiří, MARUŠINOVÁ Mária.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Daniel Vrzal
Tip experta: výhra domácích

2:1, Kunratice budou bojovat o první místo v tabulce.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 28 79:36 64
2 SK Slovan Kunratice 28 78:32 61
3 SK Union Vršovice 28 81:32 58
4 SC Xaverov Horní Počernice 28 68:41 56
5 FK Újezd nad Lesy 28 73:45 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Vojtěch Kolman 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 103 51,5% 0
2 Radek Hruška 65 38,7% 0
3 Jaromír Bělunek 45 62,5% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku