Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma 2x vedla, ale Houdek byl znovu ve formě a dvěma góly překlopil utkání na stranu Raptors


Branky


8

Raptors v minulém kole poprvé na jaře ztratili body s Libuší. Stejný výsledek 1:1 uhrála minule i Aritma na Řeporyjích. Oba týmy si tak ve 21. kole chtěli spravit chuť. Aritma v utkání 2x vedla, ale výkon na jaře skvěle hrajícího Houdka, který působil právě v dresu Aritmy rozhodl o tom, že Raptors díky dvěma jeho gólům otočili skóre a v zajímavém utkání zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli byl stav vyrovnaný

Utkání bylo hodně soubojové, ale bohužel pro domácí většinu soubojů vyhrávali hosté z Raptors. Možná byla Aritma trošku nervózní, ale i přesto šla zásluhou Michala Havlíčka do vedení v 18. minutě. V utkání byla k vidění celá řáda nepřesností, ale zdálo se, že Aritma vedení do poločasu udrží. 5 minut před koncem první půle se však prosadil podruhé na jaře Joshua Brandon James Harris a stanovil tak poločasové skóre na remízových 1:1.

Aritma znovu vedla, ale Raptors utkání otočili

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Aritmě. Ta se dokázala prosadit v minutě jednašedesáté díky Vojtěchu Musilovi.

Vedení Aritmy však netrvalo dlouho a po třech minutách vyrovnal Michael Richard James Houdek.

Ten stejný hráč strhl v 78. minutě vedení na stranu hostů a přidal svou jedenáctou branku v ročníku.

v 81. minutě byl vyloučen hostující Jakub Olajoš, ale domácím se i přes tuto výhodu vyrovnat nepodařilo.

Chundela v brance Aritmy předvedl skvělý výkon, kdy chytil minimálně 4 velké šance hostí, ale ani tak to na body nestačilo.

Raptors zvítězili o jednu branku a jsou aktuálně na druhé pozici. Na vedoucí Kbely ztrácí 11 bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Absolutně nezvládnuté utkání. Nevím zda nám svazalovala nohy nervozita z důležitosti utkání po sérii neúspěchu, ale náš výkon neodpovídá kvalitě kterou jsme schopni přenášet na hřiště. Bohužel jsme prohrávali 90% soubojů a tím nechali soupeře hrát. 2x jsme v utkání vedli, ale vždy o náskok rychle přišly po sérii chyb a nedorazů. 2 góly nám dal bývalý hráč Houdek. Možná, že by to byl přesně ten hráč, který by nám v naší situaci pomohl. Stejně jako nám pomáhal během podzimu.

Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Dnes to bylo pro nás skvělé vítězství, porazit dobrý tým kterým SK Aritma je. Opravdu jsme si toto vítězství přáli, zvláště po posledním týdnu, kdy jsme pouze remizovali. Hráli jsme proti mladšímu a rychlému týmu, ale ukázali jsme naši sílu. I když skórovali z penalty a dalšího rychlého gólu, neztratili jsme naději a hráli jsme silně. Aritma na začátku nehrála špatně, ale my jsme se zlepšili a hráli velmi dobře. Ve druhé polovině jsme byli ještě silnější. Drželi jsme míč, nedovolili jsme jim mít šance a pracovali jsme společně tak dobře, že bychom mohli dát více gólů.I když jsme posledních 15 minut hry měli jen 10 hráčů, zůstali jsme silní a ujistili se, že vyhrajeme. To bylo nejdůležitější. Jsem tak hrdý na všechny. Hráči se opravdu snažili a chtěli toto vítězství. Ukazuje to, jak silný a sjednocený náš tým je.



Sestavy


SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - M. Zerner [-] , J. Dragošek [-] (64. F. Pavlovský [-] ) , D. Petránek [-] (64. M. Šlégr [-] ) , T. Hagino [-] (82. O. Černý [-] ) , D. Pelc [-] (46. J. Watzek [-] ) , O. Jakoubek [-] , V. Musil [-] (87. D. Kortiš [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Záhoř [-] , M. Bedrna [-]

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - G. Paling [-] , M. Scherer [-] , J. Olajoš [-] , J. Howe [-] - M. Houdek [-] , . Cabranes [-] , C. O´Dowd [-] - A. Rizzi [-] (92. D. Tarasenko [-] ) , . Harris [-] (82. D. Erakovič [-] ) , C. Skilling [-]

ŽK: 74. F. Pavlovský - 26. . Cabranes , 29. M. Scherer , 75. J. Olajoš , 86. J. Howe . ČK: 81. J. Olajoš .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: VONDRÁČEK Adam - JANŠTA Michal, MAŘÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hosté jsou na barážové příčce, kdy poslední prohru mají právě s Aritmou, bude se to opakovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zápas, který svou vyrovnaností vítěze nepozná