0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:30

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Uhelné Sklady se nedokázaly ani jednou střelecky prosadit a nestačily na Raptors


Branky


2. M. Houdek , 6. A. Rizzi , 28. J. Howe , 54. A. Lopez
6

Uhelné Sklady přivítaly na jaře neporažené Raptors a bohužel sen o tom, že budou na jaře prvním týmem, který je porazí se začal rozplývat od druhé minuty, kdy se prosadil kdo jiný než Michael Richar James Houdek. O 4 minuty později navýšil vedení Andrea Rizzi a do poločasu na 3:0 zvyšoval ještě  Justin Michael Howe. 

Ve druhém poločase se prosadil ještě Andrés Lopez a Raptors zvítězili 4:0.

Útočníky Uhelných Skladů držel na uzdě svými dobrými zákroky brankář Raptors Michael Uzih.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Vítězství 4:0 venku bylo pro nás důležité, abychom se udrželi na 2. místě a pokračovali v tlaku na vedoucí tým. Zápas byl povinnou výhrou a já jsem spokojený s tím, jak jsme hráli, zejména v prvním poločase. Dobře jsme kontrolovali hru a brzy vstřelili gól, což nám dodalo sebevědomí. Každý hrál svou roli a bylo skvělé, že jsme udrželi čisté konto. Michael v brance odvedl fantastickou práci, když předvedl několik důležitých zákroků a podržel nás vzadu. Stále můžeme hrát lépe a zlepšit drobné detaily a být efektivnější při držení míče s rozhodováním při naší přechodové hře. Těší mě a jsem hrdý na hráče, že mají vítěznou mentalitu, kterou se jim snažím vštípit.



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - J. Procházka [-] , M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] , D. Belán [-] (68. O. Školud [-] ) , O. Koc [-] , J. Lukáš [-] , L. Zilvar [-] (14. F. Maštera [-] ) , D. Vrchota [-] , J. Ramba [-] (53. M. Drozd [-] ) , O. Jireček [-] (68. D. Houdek [-] )

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - M. Scherer [-] , J. Howe [-] , A. Bém [-] (56. D. Erakovič [-] ) , G. Paling [-] (72. I. Tonchev [-] ) - C. O´Dowd [-] (84. P. Borowski [-] ) , . Cabranes [-] , M. Houdek [-] - A. Lopez [-] (72. . El [-] ) , D. Tarasenko [-] (46. J. Sarkisyan [-] ) , A. Rizzi [-]

ŽK: 32. J. Lacina , 91. J. Lukáš - 56. A. Bém , 65. D. Erakovič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAUER Matěj - HEJSLER Jan, ŠMÍD Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Raptoři se prezentují líbivým kombinačním fotbalem se kterým ale narazí na pevnou obranu Uhelek. Díky důrazu budou domácí o gól lepší.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů