0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Bužík po dvouzápasovám půstu opět skóroval, Řeporyjím vstřelil hattrick


Branky


7

Řeporyje v minulém kole doma nestačily na Kbely a tak si dnes, znovu v domácím prostředí před skvělými fanoušky chtěly spravit chuť s Radotínem. Ten rovněž nestačil na Kbely, ale v minulém utkání si náladu spravil s Libuší. Ve dvou zápasech po sobě již však neskóroval Bužík a toho určitě domácí obrana chtěla eliminovat i v tomto utkání. 

To se jí však bohužel nepovedlo. Naopak všichni zkušení střelci domácích Karták, Rusyn nebo Graf mlčeli a tak to byl zápas Lea Bužíka, který se do sítě Řeporyjí trefil hned 3x a vrátil se do čela tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodnocení trenéra Procházky - Radotín:

Do Řeporyjí jsem jeli s velkou pokorou. Za prvé domácí na jaře dělají dobré výsledky, za druhé z našeho týmu zbylo opravdu již jen torzo. Na lavičce byl náhradní brankář, jeden hráč s antibiotiky a dva mladší dorostenci. Naštěstí jsme do utkání dobře vstoupili,kdy jsme byli aktivní, vypracovali si nějaké šance, první branka padla po dobré akci zleva, kdy Bužík neomylně zavěsil hlavičkou. To nás ještě více uklidnilo a poločas jsme dohráli aktivně. Druhý poločas změnil soupeř rozestavení, kdy hrál na tři útočníky, my jsme se logicky zatáhli a čekali na brejky, což nám vycházelo a přidali jsme další dvě branky. V závěru šli na hřiště i oba dorostenci a Prychina při lepším zpracování mohl mít velkou šanci na první gol v mužích. Nejlepší hráč náš střelec Bužík a velmi dobrý zápas odehrál Přaslička, přeji mu ať v tom pokračuje.



Ohlasy k zápasu



SC Radotín
Lukáš Přívratský - vedoucí mužstva: Od začátku zápasu ne moc pohledný zápas, kdy bylo vidět, že oba týmy nemají moc o co hrát. Bylo vidět spousta nepřesností na obou stranách a poměrně málo pohybu. O poločase jsme vedli o dvě branky, když Leo zabijácky využil jediné šance, které byly k vidění. Druhý poločas byl z naší strany dost opatrný, bohužel jsme hráli dost roztažěně a s volným středem hřiště. Tím jsme se dostávali pod tlak, ale dobrou defenzivní hrou, jsme soupeře nepouštěli prakticky do ničeho. V závěru domácí otevřeli obranu a jednu z pár našich pár šancí, opět využil Bužík. Další šance zůstaly již bez gólu a tak z toho bylo naše poměrně zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Řeporyje
M. Kouba [-] - T. Karták [-] (66. R. Boukal [-] ) , I. Rusyn [-] , F. Zedník [-] , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-] , R. Graf [-] , M. Kisugite [-] , J. Linhart [-] (83. A. Theimer [-] ) , J. Bartůněk [-]

SC Radotín
J. Kendík [-] - L. Bužík [-] (86. I. Prychyna [-] ) , F. Přívozník [-] (81. P. Sedláček [-] ) , J. Pavel [-] , D. Bureš [-] , O. Suchan [-] , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] (88. J. Doležel [-] ) , J. Přaslička [-] , J. Tyburec [-] , R. Skopový [-]

ŽK: 49. I. Rusyn - 52. R. Skopový , 78. J. Přaslička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRTEL Jan - NEBÁZNIVÝ Jan, HEJMA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Aleš Burda
Tip experta: výhra hostů

I když mě Řeporyje svým herním projevem mile překvapili, myslím si, že kvalita je na straně Radotína. Tipuji 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů