Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč doma přetlačila Mosty


Branky


13

Oslabené Mosty neudržely ve Staříči nadějný poločasový náskok. Domácím výhru kalí zranění klíčového hráče Petra Rusze

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve 4. minutě měli hosté dvě gólové příležitosti, ale brankář Kocián si s nimi poradil. V 11. minutě využil Pavel Kolář zaváhání Petra Kurečky a hosté šli do vedení. Ve 14. minutě si domácí Petr Rusz poranil koleno a musel odstoupit ze hry. V 18 minutě domácí Berek nechal opět vyniknout při zakončení hostujícího brankáře. Domácí měli slibné příležitosti, ale jak Musálek, tak i Matula opět v koncovce vyhořeli na Kotkovi. Hosté se taky činili, ale z plejády solidních možností se ujala pouze střela Přemka Zbončáka v 28 minutě. Protože obě mužstva nadále limitovala špatná produktivita a zahazování šancí, odcházeli hráči do kabin za vedení hostů 0:2.

Druhá půle nabídla velký tlak domácího celku. V 63. minutě domácí Slíva po centru od Sebastiána Matuly trefil do černého. V 72. minutě Imričko zakombinoval se Slívou a vyrovnal skóre. Hosté ještě mohli znovu odskočit, ale Puczokova rána skončila na břevnu domácí branky. V 90 minutě zasadil definitivní úder do mostecké defenzivy po akci střídajícího dorostence Vojtěcha Zlého Roman Řezáč a domácí fanoušci se mohli těšit z vítězného tanečku svých borců.  



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Hned v úvodu nás dvakrát výrazně podržel brankář Kocián. Ve 14. minutě se nám zranil Petr Rusz, asi jsme ho pro jaro ztratili definitivně, toho velmi lituji. Mohli jsme už do půle vyrovnat, hlavně díky soupeřově gólmanovi. Ve druhé půlce se nám to díky střídajícím hráčům podařilo otočit., nevím, kde se to v nás bere. Na jaře si držíme neporazitelnost. Po dvou inkasovaných brankách a po ztrátě Rusze byly naše šance malé a pomohli nám dorostenci, kteří byli všichni výrazně vidět, těm patří absolutorium. Udělali jsme velkou radost našim fanouškům.

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Przemysl Szlaur, trenér: Za svůj výkon jsme si nezasloužili ani bod. Přijeli jsme ve dvanácti, v obraně jsme htŕáli naivně, nepřebírali jsme soupeře. Řeknu to naplno soupeř byl hrozný a my ještě horší. Na ten fotbal se nedalo koukat. Zranil se nám Přemek Zbončák. Mohli jsme vést 4:0 po půli, ale taky jsme mohli 4:0 prohrávat. To můžeme děkovat našemu brankáři Kotkovi, který si vzal neplacené volno, udělal všechno pro to aby byl na hřiště a nebýt jeho, dostali bychom od Staříče nálož. Ve druhé půli nás soupeř hrající vabank defacto nepustil za půlku. Pak ještě přišlo vyloučení a bylo po zápase.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - P. Király [-] , S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Kurečka [-] , O. Kuča [-] , L. Slíva [-] , P. Jukl [-] , M. Berek [-] , P. Rusz [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - L. Bednár [-] , A. Puczok [-] , M. Bednár [-] , P. Kolář [-] , P. Zbončák [-] , M. Pospěch [-] , D. Frola [-] , O. Szotkowski [-] , M. Turek [-] , P. Šafařík [-]

ŽK: 48. S. Musálek - 55. O. Szotkowski , 65. M. Pospěch , 79. D. Frola . ČK: 79. D. Frola .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Galásek Michal - ČECH David, MALINOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Michal Franiok
Tip experta: výhra domácích

Staříč mě mile překvapila. Tipuji výhru domácích, zejména pokud budou mít k dispozici dorostence.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza