1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 10:00

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smilovice si doma rozdělily body s Vojkovicemi


Branky


13

Neskutečný výkon hrajícího hostujícího trenéra vyzdvihl i lodivod Smilovic Ondřej Lipowczan. Domácí si pochvalovali i fair-play Vojkovického mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smilovice dnes na svém hlavním hřišti hostily Vojkovice. Hned v 8. minutě využily domácí první chybu hostující obrany a Marek Barát rozvlnil síť za hostujícím gólmanem. Vojkovice však nedokázaly proměňovat své příležitosti a protože ani domácí neměli klid v koncovce, šlo se do šaten za jednobrankového vedení domácích.

Hosté po půli bojovali, obě družstva se snažila kombinovat po zemi. V 76. minutě byly Vojkovice za svou snahu odměněny s pomocí domácího krajního obránce, který špatnou malou domů namazal hostujícímu Radimu Suszkovi a ten kličkou obešel smilovického brankáře Galacze a zajistil hostům cenný bod.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Výkonnostně jdeme hodně dolů, což se ukázalo i dnes. Soupeř měl pouze jedenáct hráčů. Musím ocenit výkon soupeře, který to nevzdal. Možná si zasloužil i všechny tři body. Měli jsme v plánu kombinovat, držet míč a uběhat soupeře, což se nedařilo. Vojkovice kombinovaly daleko lépe. Vyložené šance jsme si vypracovali hodně těžko a když už jsme je měli, tak neproměníme. Musím ocenit chování trenéra Vojkovic, nastoupil do hry a odběhal celý zápas, ukázal neskutečnou kondici a navíc předvedl rytířské gesto tím, že nám nabídl svou vodu, když nám došla naše.

TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok, trenér: Náš výkon byl okořeněn výkonem brankářem. To je náš hráč číslo jedna. Bez něj bychom dnes na bod nesáhli. Celkově to byl fair play duel. Chválím i výkon hlavního rozhodčího, kterého sleduji už dva roky a hodně se zlepšil. Narazila na sebe dvě mužstva, která hrála to o čem ví na co mají. Myslím, že jsme si to užili všichni. Byl to dle mého názoru takový zápas, se kterým mohou být všichni spokojeni. Líbil se mi kromě našeho brankáře i výkon hostujícího kapitána Gerlicha.



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - Š. Stašák [-] , D. Gerlich [-] , M. Skupin [-] , M. Sikora [-] , M. Barát [-] , Z. Minář [-] , T. Košút [-] , L. Uhlář [-] , M. Lipowczan [-] , J. Lipka [-]

TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - M. Doležal [-] , M. Slíva [-] , I. Kamenišťák [-] , P. Klaner [-] , A. Bušovský [-] , R. Suszka [-] , P. Slaminka [-] , M. Kaňa [-] , M. Pastorek [-] , O. Majer [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: POKORNÝ Tomáš - KUBĚNA Petr, TVARŮŽKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Michal Franiok
Tip experta: výhra domácích

Smilovice by měly vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza