1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 14:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice nestačily doma na rozjetou Píšť


Branky


16

Rozjetá Píšť cestovala na horkou půdu Albrechtic, kde se body snadno nezískávají. Dvě trefy v prvním poločase stačily na to, aby domácímu týmu nadělila první jarní hořkost z porážky. Albrechtice kromě bodů přišly i o tři vyloučené hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Úvodní pasáž patřila hostům z Píště, kteří hráli pohledný kombinační fotbal. Z jejich aktivity si opět vypracovali několik rohových kopů, avšak ty k vážnějšímu ohrožení brány nevedly. Po dvaceti minutách hry přišla pasáž, kdy pro změnu dominoval domácí tým z Albrechtic. Za zmínku stály šance Čípa nebo Klepáčka. První jmenovaný se dostal ke střeleckému pokusu zpoza vápna, druhý využil své dravosti a pláchl zadákům po straně. Jenže ani jedna akce k úvodní brance nevedla. Skóre se tak zákonitě měnilo na protější straně. Rohový kop Kyselého doplachtil na hlavu Hudeczka, který ztrestal nedostupnost albrechtické obrany - 0:1. Za několik minut přidal Štefek druhou trefu svého týmu, když opět hlavou zužitkoval pěknou kombinaci Kyselého s Kalužou - 0:2. Domácí tým stihl ještě do poločasu snížit. Hrabovský si vysloužil potlesk nejen za pěkný slalom mezi třema protivníky, ale rovněž za přesnou přízemní střelou k tyči, po které snížil - 1:2. 

 

 

 

Ve druhé půli padaly už jen červené karty

I po přestávce se hrála urputná bitva. Domácí tým vsadil všechno na ofenzívu. Píšť se během úvodních minut druhé půle nemohla dostat do hry, neboť Albrechtice byly častěji na míči. Ale veškeré snahy o průniky stejně jako série nákopů do vápna končila na pozorné defenzívě hostů. Snad nejblíže k vyrovnání měl obrovitý bek Čanecký, který se po změně stran přesunul na hrot. Jeho hlavička po jednom z nákopů mířila těsně nad břevno. Pak se ale zapsal negativně do osudu, když po slovních urážkách oslabil svůj tým. Hosté mohli využít přesilovku po šanci Obrusníka, jehož nenápadnou střelu zastavila tyč. Jeho parťák z útoku Mac zakončil svůj nájezd pouze střelou mimo bránu. Albrechtice nezkrotily své emoce. Nejprve byl za hraní rukou mimo vápno a následné slovní urážky vyloučen brankář Štencek. Zanedlouho uviděl červený kartonek i Hrabovský, který použil v souboji poměrně větší razanci síly než je povoleno. Píšť i díky hektickému závěru uhájila těsné vedení a veze se nadále na vítězné vlně.

 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér): "Dnes jsme měli trochu problém se sestavou, ale i tak jsme byli Píšti vyrovnaným soupeřem. První půli jsme trochu zaspali, soupeř nám odskočil o dvě branky. Naštěstí jsme se vrátili do zápasu. Ve druhé půli jsme promíchali sestavu a hráli vesměs na riziko. Lítalo nám to tam, ale kromě jediné šance jsme soupeře moc neohrozili. Je určitě škoda, že jsme dnes poprvé na jaře nebodovali. Ale mnohem víc mě mrzí ztráty hráčů kvůli kartám. Především bude problém sehnat gólmana, pač druhého nemáme. Jak nebude zbytí, tak to možná zkusím já sám. Už jsem za život vyzkoušel mnoho, ale být brankářem ještě ne"

TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (záložník): "Jsme rádi, že jsme utkání zvládli. Pro nás určitě skvělé body z venku. Už jen proto, že jsme dnes neměli ani stálého gólmana. Do branky jsme postavili hráče Patrika Morice, který se s úlohou statečně popral. Dnes jsme poctivě bránili a moc příležitostí domácím nedali. Škoda, že jsme ve druhé půli nepřidali v přesilovce nějakou pojistku, mohli jsme to v klidu dohrát. Ale naštěstí jsme to pak už ustáli. Ke konci zápasu bylo dost emocí, rozhodčí si tam rozehrál trošku karetní mariáš"



Sestavy


FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] , M. Číp [-] , A. Klepáček [-] , J. Hrubý [-] , O. Bartoníček [-] , J. Hrabovský [-] , A. Sotorník [-] , M. Čanecký [-] , J. Vrána [-] , J. Mlčoušek [-]

TJ Slavia Píšť
P. Moric [-] - K. Hudeczek [-] , M. Hanus [-] - M. Pawlenka [-] , J. Piskala [-] , L. Jaroš [-] , R. Štefek [-] - - M. Habura [-] , M. Kyselý [-] , J. Kaluža [-] , O. Vlha [-]

ŽK: 78. M. Šec , 81. T. Obrusník . ČK: 75. M. Čanecký , 89. M. Štencek , 90. J. Hrabovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - ČECHÁČEK Jan, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza