Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov přerušil sérii remíz


13

Budišov už po půli vedl o tři branky. Ve druhé části každý ze soupeřů vsítil po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o tři branky

Zlatníky ve svém dalším domácím zápase hostily mužstvo z Budišova. Aktivněji do zápasu vstoupil Budišov. Dvě dobré příležitosti ale neproměnili Pizur a po něm Huťa. Ve 14. minutě zahrával rohový kop Černoch, balon se od hlavy Jana Němečka odrazil ke Slížkovi, který zpoza vápna prostřeli vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Hned za dvě minuty posadil Pizur míč na hlavu Vondrouše a kapitán zkušeně poslal míč do sítě – 0:2. Teprve poté se probudily i Zlatníky. Po dvou rozích se objevil v dobré situaci Lukáš Němčík. Potom dvakrát Juchelkovi před zakončením odskočil míč. Deset minut před pauzou zpracoval Modelský pas od Šlížka, a z otočky nabil pro Černocha a ten uklidil balon k levé tyči – 0:3.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se domácí družina zlepšila. Přesto se do první příležitosti dostal v 52. minutě po nahrávce od Hudečka Marek, jehož střelu u levé tyče vyrazil brankář Klimeš na rohový kop. Čtvrtou branku přidal Budišov v 64. minutě, když Vondrouš poslal do sóla pro Modelského, který si položil brankáře Klimeše a zamířil do odkryté branky – 0:4. Při obranném zákroku se zde zranil domácí hráč Pospíšil, pro kterého musela pak přijet záchranka. Naše redakce mu přeje brzké uzdravení. Domácí korigovali za osm minut, když dostal míč do vápna Konečný a pohotově ho uklidil k tyči – 1:4. Snížit pak mohl ještě Ležák a Juchelka. Poslední dobrou akci předvedl v 85. minutě Budišov, když po nahrávce Černocha vystřelil do náruče brankáře Klimeše Kadlec.

 

Zlatníky v příštím zápase jedou do Krásných Louček. Budišov bude hostit Vítkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Smolný zápas, prohráli jsme a navíc se nám zranil Poispíši. Moc nám nevyšel úvod. Dvakrát jsme inkasovali ze standardek. Pak jsme to trošku vyrovnali, ale bohužel jsme inkasovali třetí trefu. Druhý poločas už byl o něco lepší. Prostřídali jsme a trošku se to rozběhalo. Budišov si to ale zkušeně pohlídal. My jsme ale svou kůži zadarmo nedali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Povedl se nám první poločas, kdy jsme využili své standardky a zaslouženě jsme vedli. Ve druhém poločase jsme si hlídali výsledek, přidali jsme jednu branku a k výhře nám to stačilo. Pochválil bych celý tým za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - P. Pospíšil [-] (65. J. Klimeš [-] ) , R. Chmel [-] , V. Dočkal [-] (81. T. Němčík [-] ) , M. Holčapek [-] , L. Němčík [-] (46. D. Bláha [-] ) , R. Uvíra [-] (46. L. Konečný [-] ) , L. Juchelka [-] , M. Bláha [-] , M. Jaroš [-] (46. O. Kořínek [-] ) , V. Ležák [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - R. Modelský [-] , T. Černoch [-] , D. Huťa [-] (50. M. Kadlec [-] ) , P. Pizur [-] , V. Hudeček [-] , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Skácel [-] , J. Šlížek [-] (70. J. Dvořák [-] ) , M. Marek [-]

Hráči zápasu: V. Dočkal - R. Modelský .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: THIEMEL Karel - ŠEVČÍK Jan, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na výhru Budišova, ale Zlatníky se doma jen tak nedají.