2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 13:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky těsně porazily Zlatníky


Branky


15

Loučky brzy vedly o dvě branky. Zlatníkům se podařilo snížit na konci poločasu. Ve druhém už žádná branka nepadla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o jednu branku

Krásné Loučky přivítaly na svém trávníku mužstvo ze Zlatníků. Domácí družina měla skvostný vstup do zápasu, když Juřina vybojoval přímý kop, a sám faulovaný ho parádně poslal k tyči hostující brány – 1:0. Domácí byli při chuti a Mohyla spálil další dvě dobré gólovky. Po dvaceti minutách nevyšel hostům ofsajd systém, když Dvořák vyslal do úniku Pellu, který nahrál pod sebe na lépe postaveného Juřinu, který už měl snadnou práci – 2:0. Teprve nyní se probudili i hosté a začali hru vyrovnávat. Dvě střely Chmela ale svůj cíl nenašly. Teprve na konci poločasu se podařilo Zlatníkům snížit, když rohový kop Uvíry uklidil hlavou na zadní tyči Juchelka – 2:1.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase měl po individuální akci Juřiny na kopačce rozhodnutí střídající Řehák, ale zakončení se mu moc nepovedlo. V další příležitosti selhal Mohyla. A nevedlo se ani Doleželovi, kterého vychytal hostující brankář Losert. V závěrečné dvacetiminutovce hosté domácí přitlačili, ale chybělo tomu gólové zakončení. Šanci spálil Jaroš, když vystřelil vedle. Opět se neujaly ani střely Chmela. Po rohoém kopu Uvíry pak nevyšlo zakončení Holčapkovi.Těsně před koncem pak Kořínek pálil těsně nad domácí bránu. Krásné Loučky pak už cenné tři body udržely. 

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Hradce. Zlatníky zajíždějí do Vítkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): S výkonem jsme spokojeni. Kluci to dneska odmakali. V prvním poločase jsme se brzy ujali vedení. Před koncem jsme si nechali dát bohužel gól z rohového kopu. Ve druhém poločase jsme mohli několikrát skóre navýšit. Poslední čtvrthodinu jsme se už jen bránili a jsme šťastní, že jsme to udrželi.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Opět smolná prohra. Zaspali jsme úvod, kdy jsme si nechali dát dvě branky. Pak jsme to začali vyrovnávat a na konci poločasu jsme snížili. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, chtěli jsme hrát, byli jsme na balonu, jen tomu chyběla vyrovnávací branka. Domácí hrozili z brejků, při kterých nás podržel Losert. Bohužel bod jsme zase ztratili.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] - T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] - - J. Fiurášek [-] (61. J. Doležel [-] ) , D. Sztuka [-] (57. M. Řehák [-] ) , D. Chybík [-] , P. Boček [-] (52. J. Zetek [-] ) , D. Mrukvia [-]

TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - O. Kořínek [-] , D. Bláha [-] , R. Chmel [-] , J. Klimeš [-] , V. Ležák [-] (70. M. Jaroš [-] ) , R. Uvíra [-] , R. Bláha [-] (70. M. Holčapek [-] ) , L. Juchelka [-] (55. L. Němčík [-] ) , M. Bláha [-] , T. Němčík [-]

ŽK: 13. V. Ležák , 28. R. Chmel , 89. J. Losert , 90. M. Holčapek .
Hráči zápasu: T. Juřina - D. Bláha .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Domácí minulé kolo vybouchli v Jindřichově, doma proto musí bodovat naplno.

Tip: remíza