Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov porazil Zlatníky


Branky


14

Krnov rychle vedl o dvě branky. Zlatníky dokázaly brzy snížit. Rozhodnutí pak padlo až v závěru, kdy Krnov výhru pojistil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov přivítal v neděli musžtvo ze Zlatníků. Pokud přišli domácí fanoušci později o sedm minut, tak přišli o dvě branky svého týmu. Ale pojďme popořadě. Hned ve druhé minutě křižná střela Říhy minula tyčku. Za dvě minuty našel Říhův centr Majzlíka, který hlavou poslal míč do protipohybu Loserta – 1:0. V 7. minutě pak napřáhl Rolný, jehož tečovaná střela skončila až v síti – 2:0. Zlatníky snížily po čtvrthodině hry, když dlouhý aut Palety našel Uvíru, který se s míčem obtočil a vypálil nechytatelně k tyči – 2:1. Krnov ale nadále pokračoval v zahazování šancí. V 17. minutě nevyzrál Majzlík v samostatném nájezdu na Loserta. O pět minut později zpacifikoval Losert nájezd Strážnického. Za chvíli těsně minul levou tyčku Hoško. V závěru poločasu vyslal Toška do úniku Korchana, jenž si vylámal zuby na Losertovi.

Krnov výhru pojistil

Ve druhém poločase se otočil vývoj zápasu o sto osmdesát stupňů. Hned v jeho úvodu narýsoval Ležák kolmici pro Romana Bláhu, který těsně minul levou tyč. Další šanci spálil po standardce Romana Bláha Dočkal, jenž těsně překopl bránu. Dvacet minut před koncem se dostal do úniku Strážnický, ale Losert opět čaroval. Na druhé straně vyrazil jedovatou střelu Dominika Bláhy Tabach na roh. Pak dvakrát nebezpečně střílel Ležák. Jednou zatřásl domácím břevnem, podruhé jeho pokus vyrazil na roh Tabach. V poslední minutě hosté propadli v obraně, míče se zmocnil Varyš, který odcentroval do vápna, kde Koštialik nastřelil Loserta, ale odražený míč poslal kolem Loserta do sítě Matyáš – 3:1.

 

Krnov v příštím kole jede do Vítkova. Zlatníky budou hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas byl z naší strany výborný. Vstup do něj byl suprový, a dále jsme měli i další šance. Kdybychom vedli 5:1 nikdo by nemohl říct ani popel. Ve druhém poločase jsme se vůbec nedostali do hry, jako bychom zůstali v kabině. Zlatníky měly tři gólovky, a zasloužili si vyrovnat. My jsme měli jen dvě situace a výsledek jsme pojistili až v závěru.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Minimálně remíza by byla spravedlivá. Zaspali jsme prvních deset minut, kdy jsme inkasovali dvě branky. Pak jsme rychle snížili, což bylo pro nás dobré, že jsme se trochu vrátili do hry. Sice jsme mohli po půli prohrávat 4:1 až 5:1, ale Losert nás skvěle podržel. Druhá půle byla naše, jen tomu chyběl vyrovnávací gól. Nakonci jsme inkasovali třetí branku. Neberu to jako ztrátové body, i když by byla remíza asi spravedlivější. Klukům děkuju za bojovnost.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] (68. B. Liubenko [-] ) , J. Šimčík [-] , D. Hoško [-] - J. Rolný [-] (68. J. Matyáš [-] ) , O. Kubík [-] , P. Strážnický [-] (89. K. Koštialik [-] ) , J. Majzlík [-] (60. L. Křištof [-] ) , A. Říha [-] - T. Korchan [-] (89. H. Varyš [-] )

TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - I. Paleta [-] (76. L. Němčík [-] ) , R. Chmel [-] (46. D. Bláha [-] ) , V. Dočkal [-] , T. Němčík [-] , V. Ležák [-] , R. Uvíra [-] (52. M. Holčapek [-] ) , R. Bláha [-] , L. Juchelka [-] , M. Bláha [-] , M. Jaroš [-] (52. L. Konečný [-] )

ŽK: 49. D. Hoško , 82. M. Tabach , 89. B. Liubenko - 55. M. Bláha , 67. V. Dočkal , 83. V. Ležák , 89. L. Němčík .
Hráči zápasu: J. Šimčík , J. Garba - J. Losert .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ČECHÁK Martin, BIRDÁČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

Krnov na domácím hřišti nezaváhá a získá povinné tři body. Doma je velmi silné mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích