6:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov tenisově porazil Krásné Loučky


Branky


25. R. Urban , 29. D. Marek , 39. D. Marek , 41. R. Hendrych , 50. R. Urban , 59. D. Marek - 3. J. Zetek
14

Krásné Loučky sice brzy vedly. Slavkov ale šesti góly zcela zvrátil vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o tři branky

Do Slavkova přijely značně oslabené Krásné Loučky, které odehrály celý zápas pouze v jedenácti lidech, a navíc na postu brankáře byl Boček, který jinak hrává v poli. Přesto se hosté dostali do vedení, když po rychlém protiútoku našel centrovaný míč ve vápně Zetka, který si udělal dva hráče a poslal míč na zadní tyč a Mrázek byl bezmocný – 0:1.  Po vedoucí brance hostů se do dvou velkých příležitostí dostal slavkovský Schneider, který ale na Bočka nedokázal vyzrát. Slavkov dokázal vyrovnat až ve 25. minutě, když Quis českou uličkou uvolnil kapitána Urbana, který lišácký přeloboval gólmana Bočka – 1:1. Za čtyři minuty vyslal Urban za obranu Quise, který nahrávkou pod sebe gólově nabil Davidu Markovi, jenž otočil skóre ve prospěch Slavkova – 2:1. Hosté pak mohli vyrovnat, ale Mohyla svou šanci neproměnil. Ve 39. minutě se odražený balon na velkém vápně dostal k Urbanovi, který jej zatáhl do šestnáctky a nesobecky nahrál Davidu Markovi, jenž už měl snadnou práci – 3:1. Do přestávky přidal Slavkov ještě jednu branku, když dlouhý pas našel Hendrycha, který přesprintoval dva hostující hráče a nadvakrát pokořil Bočka – 4:1.

Slavkov vedení navýšil

Pět minut po přestávce dal Král míč do lajny Kurkovi, jehož střílený centr na zadní tyči zavíral do prázdné brány Urban, který tak završil plodný víkend, ve kterém vsítil i se včerejším zápasem pět branek – 5:1. Po hodině hry Tomáš Marek krásně poslal do náběhu Davida Marka, který šel z poloviny hřiště sám na gólmana a dovršil svůj hattrick – 6:1. Zbytek zápasu se už dohrál v poklidném tempu, kdy většina hráčů už byla myšlenkami na finále mistrovství světa v hokeji. 

 

Slavkov jede v příštím kole do Velkých Hoštic. Krásné Loučky budou hostit Starou Ves.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Prvních dvacet minut bylo z naší strany velmi vlažných. Pak jsme začali hrát, byli jsme i více na balonu. Měli jsme spoustu šancí a výsledek mluví za vše. Zápas se odehrál v poklidném tempu.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Klasika, když je MS v hokeji a my hrajeme v neděli. Někteří hráči se nám nedostavili, někteří se zasekali na D1, takže jsme museli hodně improvizovat. Chtěl bych vyslovit uznání těm, co dnes nastoupili a odehráli to se ctí. Hlavně bych chtěl vyzdvihnout Peťu Bočka, který ač hráč, musel chytat a několikrát nás podržel. Zlomový okamžik přišel ve 35. minutě, když Mohyla mohl vyrovnat na 2:2, ale bohužel nedal a Slavkov pak dal na 3:1 a zápas tak definitivně zlomil. Druhá půle se jen dohrávala.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - J. Král [-] , T. Marek [-] , J. Quis [-] (61. Š. Žilka [-] ) , J. Schneider [-] , T. Dietrich [-] (46. M. Soška [-] ) , D. Marek [-] (75. Š. Makovický [-] ) , R. Hendrych [-] , K. Kurka [-] , M. Kostera [-] , R. Urban [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
P. Boček [-] - M. Daříček [-] - L. Pella [-] , L. Dvořák [-] - J. Zetek [-] - D. Chybík [-] , J. Doležel [-] , J. Fiurášek [-] , A. Ondra [-] , L. Mohyla [-] , D. Mrukvia [-]

ŽK: 43. D. Chybík .
Hráči zápasu: D. Marek - P. Boček .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - BREZOVSKÝ Tomáš, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

V nedělním odpoledním zápase věřím domácím, že splní roli favorita a upevní si pozici v popředí tabulky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů