R. Kokošek 27.
M. Fiedler 71.
M. Daněk 75. (vl.)
3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice obrátily zápas


Branky


27. R. Kokošek , 71. M. Fiedler , 75. M. Daněk (vl.) - 20. T. Gai , 32. D. Hruška
12

Po prvním poločase vedly o jednu branku Kozmice. Stěbořice ve druhé části skóre obrátily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice šly do vedení

Stěbořice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Kozmic. Už ve druhé minutě se objevil ve velké šanci domácí Kokošek, který ale z dobré pozice minul bránu. V 8. minutě se dostával do zakončení hostující Miketta, ale slabší levačkou brankáře Štěpána Kramného nezaskočil. Po dvaceti minutách se dostala hostující družina do vedení, když po straně unikl Miketta, jehož centr si zpracoval Gai a slabší nohou poslal míč k tyči a gólman Štěpán Kramný se jen podíval – 0:1. Stěbořice vyrovnaly za sedm minut, když Čavera dlouhým balonem poslal do brejku Kokoška, který poslal balon pod brankářem Lýkem do sítě – 1:1. Po půlhodině hry po kombinaci dua Remeš Gai našel druhý jmenovaný Hrušku, který nasadil jesličky obránci a zavěsil na zadní tyčku – 1:2. Ve zbytku poločasu Kozmice svůj těsný náskok ubránily. 

Stěbořice otočily

Ve druhé části stáhly hosté hru na jednoho útočníka a snažily se vržet náskok. Přesto měli dvě dobré možnosti náskok navýšit. Nejdříve po centru Tesky neuspěl na pětce Miketta. Pak se Miketta uvolnil, obehrál si brankáře, ale už dobře nezakončil. Domácí mohli vyrovnat Dietrichem, ale nastřelil jen břevno. Stěbořicím se podařilo vyrovnat dvacet minut před koncem, když kapitán Martin Fiedler obstřelil z přímého kopu zeď a míč se zatřepetal až v síti – 2:2. Rozhodující okamžik přišel v 75. minutě, když odcentroval míč Burda a Daněk ve snaze míč odhlavičkovat si ho trknul do vlastní sítě – 3:2. Kozmice pak přeskupiy hru na dva útočníky. V 80. minutě pak šly dokonce do brejku čtyři na dva, ale Teska centr přetáhlo a bylo po šanci. V závěru už domácí zkušeně hru rozkouskovali a hosty skoro k ničemu nepustili a pohlídali si tři body.

 

Stěbořice v dalším kole jedou do Štítiny. Kozmice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Martin Fiedler (kapitán): Zápas to byl těžký, soupeř byl kvalitní. Ale seděla nám jeho kombinační hra. Musím pochválit výkon celého celku. I když jsme prohrávali, dokázali jsme to nakonec otočit.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Byl to remízový zápas. Hráli jsme ale proti dvoum soupeřům. Proti Stěbořicím a rozhodčím, kteří byli schopni otočit věci, až mě z toho zrak přecházel. Jediný dobrý výkon podal rozhodčí lajk z domácí strany, který byl výborný. Kluci nepředvedli špatný výkon. Po kombinační stránce panuje spokojenost. Jen škoda, že jsme zápas nedotáhli do bodového konce. Body by pro nás měly cenu zlata. Teď se musíme soustředit na náš poslední domácí zápas v sezóně proti Žimrovicím.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (46. M. Dietrich [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (74. O. Fidler [-] ) , J. Bartusek [-] (56. M. Došla [-] ) , M. Šimon [-]

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - A. Dihel [-] (46. R. Paluv [-] ) , D. Hruška [-] (70. O. Šrámek [-] ) , J. Galdia [-] , T. Gai [-] , T. Teska [-] , J. Toman [-] , M. Remeš [-] , A. Miketta [-] (79. J. Mlýnek [-] ) , M. Daněk [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 40. A. Dihel , 44. M. Remeš .
Hráči zápasu: R. Kokošek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, POLES Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost pro Stěbořice. Utkání vyhrají větším gólovým rozdílem. Tip: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích