3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice mají tři body


Branky


44. J. Šrom , 66. A. Džemla , 83. J. Šrom
12

Litultovice daly v zápase tři góly, jejich soupeř z Jakartovic žádný, a proto vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Litultovice přivítaly v neděli na svém hřišti mužstvo z Jakartovic. V úvodní dvacetiminutovce se obě mužstva rozkoukávala a hrála se vyrovnaná partie.. Pak začaly Litultovice lehce přebírat taktovku hry. Do dvou šancí se dostal kapitán Šrom, ale ani jednou neupěl. Nejdříve ho vychytal brankář Bednařík. Podruhé zamířil vedle hostující branky. Ve 43. minutě pak orazítkoval hostující Gebauer hlavou břevno domácí brány. Hned z protiútoku našel dlouhý balon rychlíka Adamčíka, který přízemím centrem oslovil Šroma, který se nemýlil – 1:0.

Litultovice vedení navýšily

Druhý poločas nezačal v nějak extra závratném tempu. Domácí se snažili hrát na brejky, ale kapitán Šrom se asi pětkrát nechal chytit do ofsajdové pasti. Na druhé straně po standardce Poštulky chyběl krok k zakončení Šupákovi. Pak hosté po přímáku zahrozili hlavičkou. Domácí pak měli šanci, když Doležel nahrál Šromovi, a ten mu vártil míč, a Doležel pak pálil k tyči, kde ho vychytal Bednařík. Domácí družina se pak gólově prosadila dvacet minut před koncem, když si Džemla vyměnil balon s kapitánem Šromem a nepříliš prudkou střelou, která se odrazila na drnu, zaskočil brankáře Bednaříka – 2:0. Definitivní klid do domácích řad pak přišel sedm minut před koncem zápasu, když Doležel našel ve vápně Šroma, který si míč zasekl a obstřelil brankáře Bednaříka – 3:0. Domácí si pak už závěr pohdlídali. 

 

Litultovice jedou další kolo do Štáblovic. Jakartovice budou hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Popravdě to nebyl moc pěkný fotbal. Dvacet minut jsme se rozkoukávali, a pak jsme začali tlačit. Góla jsme dali až na konci poločasu. Druhý poločas jsme se snažilio hrát na brejky, ale dlouho to nevycházelo. Teprve dvacet minut před koncem jsme se prosadili. To nás uklidnilo a pak jsme ještě přidali třetí branku.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Nebylo to úplně špatné. Do 70. minuty jsme dokázali bojovat, ale pak jsme začali odpadat fyzicky, protože jsme hráli celý zápas jen v jedenácti. Dneska bych chtěl pochválit rozhodčí, kteří pískali férově na obě strany.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - O. Doležel [-] , J. Pavlíček [-] (76. M. Hopp [-] ) , A. Vaculík [-] , A. Včelka [-] (83. M. Varyš [-] ) , T. Bartoš [-] (53. T. Steuer [-] ) , J. Šrom [-] (84. J. Válek [-] ) , A. Džemla [-] (67. A. Mičkal [-] ) , O. Adamčík [-] , P. Fiala [-] , T. Veselý [-]

FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - M. Buksa [-] , J. Piatkevič [-] , P. Lacko [-] , O. Gebauer [-] , M. Pluschke [-] , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , V. Jekel [-] (84. . Vyhlídal [-] ) , P. Horvát [-]

ŽK: 27. P. Fiala , 70. T. Steuer - 36. P. Lacko , 37. M. Buksa , 60. O. Gebauer , 60. P. Horvát , 67. M. Poštulka .
Hráči zápasu: O. Adamčík - J. Bednařík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POLÁK Jiří - LAGAN Matěj, LAGAN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra domácích

Litultovice budou chtít potvrdit poslední 3 body z venku a pokud se chtějí posunout v tabulce výše, musí vyhrát. Jakartovice určitě to budou chtít domácím co nejvíce znepříjemnit, ale o gól prohrají. Tip: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích