1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Hlavnice si veze tři body z Bohuslavic


Branky


78. D. Kotzur - 20. D. Liška , 25. V. Král , 30. D. Liška , 33. D. Ochrana , 58. V. Král
12

Hlavnice rozhodla o své výhře čtyřgólovou smrští v rozmezí 20. až 33. minuty. Pak už si výsledek pohlidala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o čtyři branky

Bohuslavice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Hlavnice. První dvacetiminutovku se hrála víceméně vyrovnaná parie. Do první šance se dostal hlavnický David Liška, ale ztroskotal na Wránovi. Za domácí se zastřelovali Kozel v 11. minutě a Kotzur v 17. minutě. Oba branku minuli. Hlavnice pak udeřila čtyřmi góly během třinácti minut. Po dvaceti minutách se dostal do samostatného nájezdu David Liška a zkušeně jej proměnil – 0:1. Za pět minut si Král udělal dva obránce a střelou zpoza šestnáctky pak umístil nechytatelně k tyči – 0:2. Po půlhodině hry se rohový kop odrazil k Vránovi, jehož polostřelu usměrnil do sítě David Liška – 0:3. Třináctiminutovku hrůzy pro domácí pak dovršil Ochrana, jemuž luxusně předložil míč Daniel Haas – 0:4. Bohuslavice pak měly dalekonosné střely Matěje a Kanosvkého, které ale netrefily cílené zařízení. Hlavnice pak zazdila šanci opět Davidem Liškou. V závěru poločasu vystřašil Steinera střelou z třiceti metrů Kotzur. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhé části si Hlavnice kontrolovala svůj náskok. Přesto byly nebezpečné i Bohuslavice. V 57. minutě vybojoval Koska balon před šetnáctkou, ale špatně seřídil svá mířidla. Hlavnice se gólově prosadila po hodině hry, když si Král zopakoval akci z prvního poločasu a vystřelil přesně k levé tyčce – 0:5. V 62. minutě vybojoval Cigán míč pro Kovala, který těsně minul hostující bránu. Za Hlavnici pak zahrozil David Liška a po něm i aktivně hrající Král. Bohuslavice zaznamenaly čestný úspěch dvanáct minut před koncem, když centr ze strany protečoval do sítě Kotzur – 1:5. V závěru protlačil ještě Koska míč na Kozla, ale ten minul. V poslední minutě o nahrávce Štefka vystřihl skoro nůžky Faika, ale míč šel do náruče Steinera.

 

Bohuslavice jedou v přištím kole do Jakartovic. Hlavnice bude doma hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Vcelku to pro hosty nebyl až tak jednoznačný zápas, i když byly o kapku lepším týmem. Měli dobrýcj třináct minut v prvním poločase, kdy nám dali čtyři branky. Vrátili nám ten podzim i s úroky. Bohužel se nám uzase zranil další hráč. Kapitán Matěj Benek. Přeji mu brzké uzdravení.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Zaslouženě jsme vyhráli. V prvním poločase jsme dali čtyři branky. Ve druhém jsme ještě jednu přidali. Pak se to prostřídalo a víceméně se to pak dohrávalo. Musím pochválit i naše fanoušky, kterých přijelo poměrně velké množství.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - A. Ohřál [-] (46. P. Štefek [-] ) , J. Kanovský [-] , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] , T. Tilleczek [-] (46. M. Koval [-] ) , I. Dominik [-] , M. Benek [-] (64. O. Ječmínek [-] ) , P. Cigán [-] (77. M. Faika [-] ) , J. Kozel [-] , J. Vašenka [-] (46. V. Janoš [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - D. Haas [-] (64. L. Kirschner [-] ) , D. Ochrana [-] (73. J. Steyer [-] ) , P. Čunta [-] , Z. Vrána [-] (73. Š. Nádeníček [-] ) , T. Liška [-] (64. D. Černoch [-] ) , D. Liška [-] , V. Král [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] (56. Š. Šťastnik [-] )

Počet diváků: 72. Rozhodčí: ČAPEC Libor - ČELŮSTKA Filip, KYJOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra hostů

Poslední utkání jsme vůbec nezvládli, kdy jsme nehráli vůbec dobře. Bude potřeba opět hrát tymově a navázat na poslední venkovní utkání. Nesmíme pořád spoléhat na nejlepšího gólmana soutěže Standu Steinera. Navíc hlavnický lodivod David Nowický určitě vymyslí to nejlepší proti kvalitnímu a velmi nepříjemnému soupeři. Tip: 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích