1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda byla o jediný gól lepší


Branky


0

V hradeckém derby byla Lokáda o gól šťastnější a tak brala všechny tři body. Jinak to bylo zcela vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas moc vzruchu nepřinesl

Oba týmy nevstoupily do sezony nejšťastněji a bylo to na výkonu znát. Hrál se spíše opatrný fotbal od vápna k vápnu s minimem šancí. Postupem se oba týmy víc a víc osmělovaly a začínaly se ukazovat první náznaky šancí. V dnešním utkání, ovšem hrály obrany prim. V té domácí kraloval Honza Odehnal, který se vrátil domů z hostování v divizním Týništi. V té druhé zase vévodila dvojice Ponikelský a Lejp. V prvním poločase, si oba týmy vytvořily několik možností ke skórování, ale ani jednu nedotáhly do konce. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu a nic nebylo rozhodnuto.

Druhý poločas i celý zápas rozhodla jediná branka domácích

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a vytvořili si mírnou územní převahu. Odměnou jim byla krásná branka po šesti minutách hry. Marek Zvolánek napasoval krásnou kolmici na Davida Rosůlka a vyslal ho do sóla. David si se svým nájezdem poradil jako zkušený matador a vstřelil úvodní branku domácích. Lokáda vedla 1:0 a své vedení si začala příliš brzy hlídat. Předměřice postupně zvyšovaly svůj tlak, až ke konci utkání byla jejich převaha zřejmá. Domácí se opravdu začali strachovat o vítězství. Hostující trenér vysunul do útoku dalšího hráče a vyrovnávací gól visel na vlásku. Domácí se, díky svému gólmanovi, obraně, a i díky nepřesnosti hostí, nakonec ubránili. Lokáda, díky tříbodovému vítězství, předskočila svého soupeře v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva Hradec Králové - Chlumecký Tomáš: Utkání rozhodla naše proměněná gólová šance. Jinak to byl vyrovnaný bojovný zápas se šťastným koncem pro náš tým. Na konci jsme se docela strachovali o vítězství, při závěrečném tlaku Předměřic. Po nepovedeném vstupu do soutěže, jsou to důležité tři body.




Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Zvolánek [-] (90. J. Pára [-] ) , J. Schejbal [-] , D. Denk [-] , R. Čech [-] (60. J. Javůrek [-] ) , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] (69. M. Borovský [-] ) , P. Bělonohý [-] , L. Svatoň [-] , J. Odehnal [-] , L. Tichý [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - J. Voborník [-] (46. J. Hlavatý [-] ) , L. Ponikelský [-] (87. J. Bouček [-] ) , D. Lejp [-] , O. Vyleťal [-] - Š. Bezvoda [-] , T. Ponikelský [-] (83. P. Hosman [-] ) , Š. Mindek [-] , P. Paizker [-] (78. J. Mach [-] ) - R. Frank [-] , Š. Pekáč [-] (64. M. Strakatý [-] ) -

ŽK: 52. P. Bělonohý , 57. J. Odehnal , 57. J. Javůrek , 89. D. Denk - 70. R. Frank .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nožka Lukáš - VLACHYNSKÝ Kamil, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.