3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupka ani v početní převaze nedokázala zápas vyhrát


Branky


0

Krupce příliš nevyšel vstup do zápasu, přesto má ve svém kádru kvalitní hráče, jako třeba Dominik Valenta, který jí dokázal vrátit do zápasu a následně se postarat o vyrovnání. I když hráli hosté v početní převaze, nedokázali toho využít a vstřelit branku, která by jim zajistila výhru. Rozhodnout musely penalty, kde bylo přáno Bílině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krupka nabídla domácím snadné branky

První poločas byl mezi Bílinou a Krupkou hodně vyrovnaný. Domácí se dostali do vedení již v 8.minutě, kdy chyboval stoper Krupky a toho využil František Tůma. Na hřišti byl na straně hostí dobře vidět Dominik Valenta, který ve 25.minutě zařídil pro Krupku vyrovnání, když si na penaltě dokázal zpracovat nepříjemný centr, který mu odskočil do pasu a vstřelit branku. Bílina na to ihned za minutu zaregovala další brankou pod břevno, o kterou se postaral Pavel Kotěšovský. Poločas tedy skončil vedením Bíliny 2:1.

Početní převaha nemusí vždy znamenat výhodu

Za pár minut od hvizdu rozhodčího bylo skóre utkání vyrovnáno a opět se o to postaral Dominik Valenta, který úplně sám obešel čtyři hráče v šestnátce a umístil balón k tyči. V 60.minutě přišlo po druhé žluté kartě vyloučení bílinského Petra Pavlíčka, jenže místo toho, aby početní převaha hostům pomohla, jim naopak příliš nenahrála. Jako mávnutím kouzelného proutku se Krupka zhoršila. Bílinští se semkli a chtěli to za každou cenu dohrát do konce, což se jim nakonec povedlo. Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím, kteří tak urvali alespoň dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Odehráli jsme svůj standard, utkání bych nějak nevyzdvihoval, ani nechci hráčů, něco vyčinit. Za stavu 2:2 hrát 20 až 30 minut proti deseti hráčům, to bychom měli vyhrát.



Sestavy


FK Bílina
K. Pohl [-] - J. Mergl [-] , L. Katrenič [-] (58. D. Procházka [-] ) - V. Bečvařík [-] , J. Schuchardt [-] , J. Watzka [-] (81. R. Baláž [-] ) , P. Pavlíček [-] (60. P. Žemba [-] ) - F. Tůma [-] , P. Kotěšovský [-] (71. M. Kozler [-] ) - P. Karel [-] , L. Záhradský [-]

TJ Krupka
J. Trojan [-] - P. Fousek [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] , S. Al-Eraidi [-] , D. Christov [-] - M. Bikár [-] , L. Kešner [-] , T. Zacharda [-] (79. J. Černohorský [-] ) - D. Valenta [-] , E. Rilke [-]

Hráči zápasu: D. Valenta .
Místo: Bílina. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Javorek Jiří - MALEČEK Martin, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.