2:4
(2:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma na Velešín nestačily


Branky


16. M. Volf , 24. L. Winkler - 6. R. Soukup (p.) , 9. P. Fišer , 17. P. Fišer , 33. F. Rozkošný
0

V tomto kole přivítaly Ledenice na svém domácím hřišti tým Velšína. Oba celky v předešlém utkání svým soupeřům podlehly a určitě si tedy tentokrát chtěly spravit chuť. To se nakonec povedlo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli během prvních 30. minut...

Hosté vstoupili do zápasu opravdu bleskově a hned v 6. minutě se ujali vedení, kdy nařízený pokutový kop proměnil Radek Soukup. 0:1 pro hosty. Sotva se domácí stačili vzpamatovat z toho, že prohrávají, museli lovit míč ze své sítě podruhé. V 9. minutě poslal Velešín do dvoubrankového trháku Petr Fišer, 0:2 pro hosty. V 16. minutě se domácí probudili a výsledkem byla branka na 1:2, o kterou se posatral Matěj Volf. Hosté z Velešína však nechtěli ponechat nic náhodě a takřka ihned po rozehrávce si své dvoubrankové vedení vzali zpět. V 17. minutě se podruhé v zápase mezi úspěšné střelce zapsal Petr Fišer, 1:3 pro hosty. Tím ale gólové hody v prvním poločase ještě zdaleka nekončily. Ve 24. minutě se o slovo přihlásil domácí útočník Lukáš Winkler a rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře Kothánka, 2:3. Ve 33. minutě se skóre utkání měnilo znovu. O čtvrtý gólový zásah hostů se tentokrát postaral Filip Rozkošný, 2:4 pro hosty. Ve zbývajících minutách prvního poločasu už žádná další branka nepadla a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté z Velešína.

Ve druhé půli už gól napadl...

První pětačtyřicetiminutovka, ve které padlo rovnou šest gólů, diváky určitě pořádně namlsala na poločas druhý, ale v tom už bohužel gólová přestřelka nepokračovala. Velešín si pozorně hlídal své dvoubrankové vedení a domácí se marně snažili se stavem zápasu ještě něco udělat. Dá se tedy říci, že o osudu utkání rozhodla první třicetiminutovka, kterou lépe zvládli hosté a domácí už pro ně nepříznivý stav zápasu dotáhnout nedokázali. Velšín tedy mohl po závěrečném hvizdu hlavního arbitra slavit zasloužené vítězství a Ledenícím nezbývá nic jiného než se pokusit napravit domácí porážku v příštím kole, kdy zavítají na hřiště do Bavorovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Na zápas s Velešínem jsme museli poskládat sestavu trochu v součinnosti s B týmem, a tudíž nastoupili někteří kluci, kteří klasicky patří do soupisky B týmu, takže jsme se sestavou malinko improvizovali, což se v úvodu zápasu trochu podepsalo na naší obranné hře, kterou se dařilo hráčům Velešína lehce překonávat. Během prvních 30. Minut jsme dostali čtyři góly a prakticky bylo po zápase, jelikož naše dva góly byly málo na to, abychom skóre dotáhli. Matěj Volf.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): V prvním poločase jsme konečně praktikovali hru, která nás zdobila na podzim, a domácí nestíhali. Odměnou byly čtyři góly. Domácí si zaslouží pochvalu, když ani za nepříznivého stavu nesložili zbraně a dál bojovali.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - P. Cukr [-] (46. M. Michner [-] ) , L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (80. P. Králík [-] ) , M. Kadlec [-] (66. J. Fencl [-] ) , T. Hrubý [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , D. Fyrbach [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - R. Soukup [-] (85. D. Kudláček [-] ) , F. Kukačka [-] (88. Š. Král [-] ) , J. Falc [-] , M. Kollár [-] , F. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] (78. J. Severa [-] ) , J. Trummer [-] , M. Opekar [-]

ŽK: 41. M. Volf , 43. T. Hrubý , 89. J. Fencl .
Hráči zápasu: M. Volf - P. Fišer .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jevčák Martin - MRÁZ Roman, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.