0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda jako první dokázala vyhrát na půdě Vrábče


Branky


0

V 17. Kole zajížděl lídr tabulky Dobrá Voda B na hřiště Vrábče. Domácí tým byl v aktuální sezoně neporažen na domácím hřišti a tuto sérii si chtěl udržet i proti vedoucímu týmu z Dobré Vody B. Ten přijel k zápasu posílen poslední výhrou, když ve šlágru kola porazil Ledenice B a výrazně se tak přiblížil postupu do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá Voda střílela branky a domácí kromě zahozené penalty, trefili hned 3 krát brankovou konstrukci

Favoritem zápasu byli hostující hráči z Dobré Vody B, ale jak je znám z Vrábče se body nevozí. V probíhající sezoně zde ještě žádný tým nebodoval za tři body a ani nyní nechtěli toto pravidlo domácí hráči měnit. Úvod zápasu patřil hostů, kteří už po deseti minutách hry šli do vedení. Nedůslednost v domácí obraně využil Tomandl – 0:1. Domácí se poté zvedli a zle zatápěli obraně Dobré Vody. Vyrovnat mohl David Seehaler, ale jeho hlavička jen zatřásla břevnem Růnovy branky. Pak dostali domácí příležitost pokutového kopu, ale domácí Pech nechal vyniknout brankáře hostí Růnu. Hostující brankář navíc zřejmě dobře zná rozměry branek ve Vrábči, protože mu nejprve na tyč zazvonila střela Bašty a pár minut později skončil na tyči i pokus Martina Seethalera. Dobrá Voda byla naopak v zakončení nekompromisní a těsně před odchodem do šaten udeřil podruhé v zápase Tomandl a zvýšil na 0:2. 

Ve druhé půli se konal v domácí obraně den otevřených dveří, ale hostům se nedařila koncovka

Druhý poločas začali znovu aktivně hosté a tentokrát jim jejich snažení trvalo celý poločas. Horší už to bylo s proměňováním šancí, kterých si vytvořili hráči vedoucího týmu minimálně na tři zápasy. Vrábče ve snaze vstřelit kontaktní branku nechávalo doslova otevřená vrata v obraně, kam si chodili hráči hostí, jako na den otevřených dveří. Dvakrát tváří v tvář brankář se vydal hostující Arnold, ale ani jednou nezakončil gólově. Když mu nešlo zakončení, zkoušel přihrávat před odkrytou branku Tomandlovi, ten ale dokončením hattricku pohrdl a branku netrefil. Se skórem nepohnul ani střídající Šulista, který rovněž v nájezdu proti brankáři Schusterovi selhal. Poslední výlet za domácí obranu podnikl Choboda, ale v rámci týmové ducha se zachoval podobně, jako jeho spoluhráči a branku nevstřelil. Dobrou Vodu, ale zahozené šance ve druhé půli mrzet nemusely. Jako první porazila Vrábče na jeho hřišti a odvezla si výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Chtěli jsme udržet domácí neporazitelnost, jenže první gól padl po naší nedůslednosti v obraně. Kdybychom proměnili vytvořené šance, kdy jsme trefili 3 krát tyč a k tomu neproměnili penaltu, tak by mohl vypadat zápas úplně jinak. Jenže jsme dostali ještě gól do šatny. Druhý poločas byl celkem vyrovnaný. Měli jsme i štěstí, že jsme nedostali víc gólů, když útočníci šli párkrát sami na bránu. Byl to hezký fotbal plný šancí a budeme chtít herně navázat na další zápas. Už tu smůlu musíme zlomit."

SK Dobrá Voda B
Tomáš Bartoš (hráč): "Do začátku zápasu jsme vstoupili lépe my, když se nám podařilo vytvořit si několik šancí a dát z nich dva góly. Ovšem druhá část poločasu patřila domácím, kteří nastřelili břevno a nedali penaltu. Druhý poločas byl ale plně v naší režii, kdy jsme domácí prakticky do ničeho nepustili a sami jsme mohli přidat několik gólů. 100 % tutovky, kterých jsme měli hned několik, jsme ale bohužel nedali a tak si myslím, že jsme si za celkový výkon zasloužili 3 body."



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - J. Vejskrab [-] (66. M. Šerý [-] ) , T. Knytl [-] , D. Pech [-] , M. Filištein [-] (86. R. Lučanský [-] ) - K. Bašta [-] (75. L. Koclíř [-] ) , D. Seethaler [-] , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] (78. Z. Medula [-] ) , M. Vrba [-] - M. Seethaler [-] -

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] (82. P. Houska [-] ) , P. Hoffmann [-] , J. Tomandl [-] , J. Marek [-] (78. P. Choboda [-] ) , O. Jirák [-] , P. Zayml [-] (66. J. Adam [-] ) , A. Arnold [-] , J. Toman [-] (46. J. Šulista [-] ) , T. Bartoš [-] (82. L. Klimeš [-] ) , V. Hanousek [-]

ŽK: 33. T. Růna .
Hráči zápasu: T. Růna , J. Tomandl .
Místo: Vrábče. Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - TVAROH Jan (N), ŠAUER Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.