J. Černý 58.
D. Kovář 65. (vl.)
D. Halbich 83.
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor zaskočil třetí mužstvo tabulky a vyhrál


Branky


58. J. Černý , 65. D. Kovář (vl.) , 83. D. Halbich
0

Po odstoupení Litole, spadl Nový Bor na sestupovou příčku, a i když hostil třetí tým tabulky, tak by potřeboval naplno bodovat. Ale i Trutnov přišel o šest bodů a tak chtěl tuto ztrátu dohnat v tomto zápase. Stovka přítomných diváků nakonec viděla úžasné fotbalové představení, hlavně v druhém poločase a s třemi góly byla určitě spokojena.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas mnoho vzruchu nepřinesl

 

Od úvodních minut dávali obě mužstva najevo, že chtějí bodovat, ale akce domácích byly nebezpečnější. V úvodní čtvrthodině si domácí vybojovali několik rohových kopů, ale skórovat se jim z nich nepodařilo. V 20.minutě se odrazil k domácímu Machovi míč, kopnutý z trestňáku, ale Machova rána míjí břevno Šťastného brány. Hned z následného brejku mohli jít hosté do sólového úniku, ale zastavil je zvednutý praporek pomezního. V 36.minutě se, opět po rohu, dostal ke střele domácí Kubeš, ale také pálil vedle. Pět minut před koncem prvního poločasu mají tutovku na kopačkách hosté, ale po závaru skončil míč v zázemí. První poločas tak skončil bez branek a překvapivě lepším týmem byl domácí Nový Bor.

 

 

 

Nevídaná kanonáda domácích v druhém poločase

 

V druhém poločase se hosté soustředili jen na bránění a k protiútokům se dostávali jen sporadicky. Domácím se dlouho nedařilo překonat organizovanou obranu hostí. Po necelé hodině hry konečně uhodilo. Na centr z rohového kopu si naběhl nejlepší hráč domácích Černý, a nechytatelnou hlavičkou překonal gólmana Šťastného v trutnovské bráně. V 64.minutě se domácím podařila nádherná kombinace, když Mach poslal přihrávku do křídla na nabíhajícího Halbicha. Na Halbichův přesný cent si naběhl Frömmel a hlavou trefil domácího Kováře, od kterého se míč odrazil za záda bezmocného gólmana Šťastného. Frömmel tak navyšuje skóre domácích na 2:0. Po této brance se hra vyrovnala a i hosté se snaží o vstřelení gólu. Tentokrát pracuje obrana domácích na 100% a do žádné gólovky hosty nepouští. V 83.minutě přichází nádherný moment utkání, kdy si převzal míč na vlastní polovině domácí Halbich a všiml si, že gólman Šťastný je daleko z brány. Neváhal a z dobrých pětapadesáti metrů mu poslal navštívenku, která skončila v síti hostující brány. Tato krásná branka uzavřela stav zápasu na 3:0 a potvrdila zasloužené vítězství domácího týmu.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce pan Jiří Obrovský: První poločas byl docela vyrovnaný a přečkali jsme i velikou tutovku hostí v závěru poločasu. V druhém poločase jsme se snažili hrát po křídlech a hosty přehrávali. Podařilo se nám vstřelit tři krásné góly, a proto považuji naše vítězství za naprosto zasloužené.

MFK Trutnov
Trenér pan Miloš Dvořák: Prohráli jsme zcela zaslouženě, odehráli jsme špatné utkání. Ve všech směrech jsme byli horší. První poločas tam ještě byla z naší stany nějaká snaha, ale za druhý poločas si domácí vítězství zasloužili. Měli větší touhu po vítězství. My jsme dnes bohužel v koncovce propadli. A hlavně jsme si nedali pořádně balón, kluci si na hřišti nevyhověli.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] - T. Janů [-] (76. P. Hoke [-] ) , J. Broschinský [-] , P. Stromecký [-] (60. Z. Pekař [-] ) , L. Kubeš [-] (60. D. Halbich [-] ) - J. Frömmel [-] (86. L. Devátý [-] ) , J. Černý [-] (86. R. Engelhart [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] , Z. Tauchman [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] (73. J. Turner [-] ) , D. Duch [-] (69. J. Zezula [-] ) , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] (84. P. Brejcha [-] )

Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Machýček Lukáš - DUCHOŇ Ivo, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.