1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov se výhrou dotáhl na Suchdol


Branky


56. D. Dastych - 18. D. Hurt , 54. Š. Havel
0

Pátý Suchdol hostil desátý Turnov, a kdyby se domácím v tomto zápase podařilo vyhrát, tak by se konečně tabulka začala oddělovat. Jenomže hosté přijeli s myšlenkami na bodový zisk, a i když přijeli bez největší opory Papouška, i tak celý zápas dokazovali, že to s bodováním myslí vážně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů v prvním poločase

Celý první poločas se odehrával v bojovném duchu, kdy obě mužstva fotbalové krásy moc nepředvedla. Vypadalo to, že se domácí hráči přizpůsobili hře hostů a nedokázali se vrátit ke své hře. Hrálo se převážně mezi vápny a šancí bylo jako šafránu. Zato osobních soubojů bylo hodně a některé byly i hodně ostré. V 18.minutě se k centru ze strany protlačil hostující Hurt a za pomoci břevna překonal domácího gólmana Malíka. Hosté se tak překvapivě ujali vedení 0:1 a bylo na domácích, aby zareagovali. Domácí hráči se snažili o proniknutí do hostujícího vápna, ale pořádně se jim to podařilo pouze jednou. Jenomže když se konečně dostali do gólovky Hannichem, tak ten z dobré pozice přestřelil hostující bránu. První poločas tak vyhráli hosté 0:1, ale předvedená hra se divákům moc nelíbila.

V druhém poločase drtivý tlak domácích a stejně víc branek hostí

Po bouřce v kabině přišel na hřiště jiný Suchdol a bylo vidět, že hráči začali brát tento zápas zodpovědněji. Zpřesnila se přihrávka, tím pádem ubylo osobních soubojů a více se hrálo, než bojovalo. Domácí útočili a hosté zodpovědně bránili a čekali na možnost rychlého brejku. Po jednom takovém brejku v 54. minutě dostal Turnov výhodu standardní situace. K míči se postavil Havel a jeho polocentr, polostřela, zaplula pomocí tyče za záda překvapeného domácího gólmana Malíka. Hosté se ujali vedení 0:2 a tentokrát domácí vrhli všechny síly do útoku. Po necelých dvou minutách přišla odměna v podobě snížení na 2:1. Na levé straně si převzal míč Dastych, navedl si ho na střed a prostřelil hostujícího gólmana Hyku. Po této snižující brance Suchdol vyvinul neuvěřitelný tlak a hosté se bránili pouze za cenu odkopů. Jenomže Turnov bránil výborně, a co prošlo, to pochytl gólman Hyka. Do konce zápasu se stav nezměnil a hosté si tak ze Suchdola odvezli nečekané, ale milé tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Co k tomu říct. První poločas docela vyrovnaný, ale hostům se podařilo vstřelit branku. Po druhém gólu hostí, jsme Turnov neuvěřitelně zmáčkli, ale výsledkem byla pouze jedna vstřelená branka. Jsou to zbytečně ztracené tři body.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - M. Hendrych [-] , T. Nosek [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] (46. J. Kubík [-] ) - O. Bora [-] (67. J. Růžička [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] - J. Hannich [-] (46. F. Rybařík [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Petřík [-] , D. Novotný [-] - T. Beníšek [-] (13. D. Hurt [-] ) - M. Horák [-] , Š. Havel [-] - P. Moravec [-] (79. T. Cigánek [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Káva [-] (87. D. Šulc [-] ) , V. Tvrdý [-] (46. M. Randák [-] )

ŽK: 6. J. Svoboda , 55. M. Hendrych , 66. R. Biško , 78. F. Rybařík , 90. T. Michálek , 90. T. Nosek - 34. V. Tvrdý , 44. J. Dlouhý , 90. M. Hyka .
Hráči zápasu: F. Rybařík - M. Hyka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Novák Michal - VÍT Petr, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.