Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkovu se podařilo zaskočit favorita


Branky


30. F. Dolejš , 33. V. Voves , 36. J. Hruška , 47. V. Voves , 90. F. Dolejš - 56. P. Houda , 68. P. Roháč
0

V patnáctém kole zavítali hráči Dlouhého Újezda na půdu Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle domácích

Souboj dvou týmů z opačných konců tabulky měl jasného favorita. Dlouhý Újezd od úvodních minut dokazoval svoji nespornou kvalitu, ale domácí překvapivě odolávali. Hosté ze své herní převahy nedokázali vytěžit vůbec nic, navíc museli čelit nebezpečným výpadům soupeře. Staňkov hrál dobře odzadu a ukázal, že jeho protiútoky jsou smrtící. Po jednom z nich se totiž dostali do vedení, konkrétně ve 30. minutě, když skóroval František Dolejš. Než se stačili hosté vzpamatovat, tak inkasovali podruhé. Ve 33. minutě utekl obraně Václav Voves a zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Hráči Dlouhého Újezda se nemohli vzpamatovat a o další tři minuty později to bylo již o tři branky. Z trestného kopu se prosadil Jakub Hruška a poslal tak soupeře do kolen. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin šli domácí se senzačním vedením 3:0.

Hosté se k velkému obratu nezmohli

Začátek druhé půle vyšel domácím na výbornou. Hned ve 46. minutě se totiž po druhé v zápase střelecky prosadil Václav Voves a Staňkov vedl už 4:0. Hosté se ale nechtěli nechat potupit. V 52. minutě vybojovali pokutový kop, ze kterého snížil Petr Houda a vykřesal tak naději pro svůj tým. Hostům vstřelená branka pomohla, dokázali se otřepat a zatlačili svého soupeře. V 63. minutě dokázali vstřelit druhý gól, do listiny střelců se zapsal Milan Stoklasa. Domácí hráči se začali trochu strachovat o výsledek, navíc jim i začínali docházet síly. Čáru přes rozpočet ale udělal Dlouhému Újezdu Petr Földeši, který viděl v 72. minutě červenou kartu a musel předčasně do sprch. Staňkov dokázal v početní výhodě udržet své vedení, v 89. minutě ještě podruhé v zápase skóroval František Dolejš a upravil tak skóre na konečných 5:2. Skvělý zápas pro příznivce Staňkova.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Soupeř byl velmi kvalitní, nám se ale podařilo jít do vedení a během chvilky jsme vstřelili ještě dvě branky, což bylo klíčové. Ve druhé půli jsme hned v první minutě přidali čtvrtou trefu, pak jsme se ale dostali trochu pod tlak, už nám docházeli síly. Soupeř dokázal snížit, ale výhru jsme si už pohlídali. Chtěl bych vyzdvihnout celé mužstvo za skvělý výkon.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Soupeře jsme podcenili, ale i přesto jsme si vytvořili několik šancí, které jsme ale nedokázali proměnit a soupeř nás za to trestal. Sehráli jsme nepovedený zápas, ze kterého se musíme rychle oklepat a svoji sílu ukázat v následujícím kole.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , P. Gust [-] , J. Hruška [-] , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] , J. Švábek [-] - P. Földeši [-] , P. Houda [-] , V. Zeman [-] - T. Landrgott [-] , L. Gitta [-] - P. Roháč [-] , T. Bizoň [-]

ŽK: 77. F. Dolejš - 15. J. Švábek . ČK: 72. P. Földeši .
Hráči zápasu: F. Dolejš , V. Voves .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - BINDER Stanislav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.