Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

10.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

Bezgólovou remízu rozsekly až pokutové kopy


Branky


0

Sušice je stále jedním ze tří klubů, které bojují o titul v krajském přeboru. Další ztráta, byť jen jednoho bodu, se jim ale může nepěkně vymstít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotíkov nepříjemně kousal

Hosté neměli z rozjeté Sušice přehnaný respekt a byli to oni, komu patřila první půle, ve které působili chotíkovští hráči mnohem živěji a aktivněji. Sušici ale držela nad vodou spolehlivá obrana a bezchybný gólman Gill, který měl po delší době zase plné ruce práce. Nejdříve musel čelit samostatnému úniku Miroslava Lopaty, který se dostal za obranu po perfektní průnikové přihrávce, ale v zakončení si vylámal zuby na sušickém mágovi. Spravit chuť si mohl po půlhodině hry, kdy ale z hranice vápna netrefil ideálně odražený míč, který skončil mimo. Poté se ozvala i sušická skvadra, když po centru z rohového kopu nejvýšše vyskočil Ondřej Skrbek a důraznou hlavičkou líznul břevno Bejdákovi branky. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Ani druhý poločas nerozhodl

Sušice ale do druhé půle zabrala a konečně se začala dostávat do šancí. Jinde kvalitní zakončovatelé ale ve svých šancích dnes selhávali. Nejdříve se v 55. minutě dostal za obranu po propadnutém centru Miroslav Vrhel, který ale volil střelu nártem, která se nesetkala s úspěchem. Do své druhé šance v utkání se dostal Ondřej Skrbek, ani napodruhé však hlavou nezamířil přesně a schoval obličej do dlaní. Do brejku se poté dostala i dvojice Varga - Skála. První jmenovaný ovšem nenašel pod sebou nabíhajícího záložníka, kterého balón o pár centimetrů minul. V poslední minutě mohl utkání rozhodnout David Míka, který si ale při zpracování pomohl rukou. Utkání tak musely rozhodovat pokutové kopy.

Sušické dva body

V penaltové loterii řádil domácí čaroděj Karel Gill, který lapil dva pokusy a po úspěšné penaltě Jana Skály se mohla Sušice radovat z bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Bohužel jsme nedokázali dobýt obranu soupeře a dneska bereme jen dva body. Nutno říct, že zásluhou gólmana Gilla, který nám pomohl především v penaltovém rozstřelu. I za nepříznivého počasí nás přišlo podpořit 150 diváků plus náš skvělý kotel, za což jim patří díky!"

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "V prvním poločase jsme podali dobrý výkon a domácí jsme do hry moc nepouštěli. V druhé půli už měla Sušice více ze hry a my jsme se bránili, to už jsme si nevytvořili ani žádnou velkou šanci."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ŠIŠKA Pavel, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.