J. Ferenc 56. (p.)
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice rozdrtily Hranice pěti kusy


Branky


56. J. Ferenc (p.) - 4. J. Urban , 30. D. Klimas , 34. D. Hanusek , 49. P. Moskál (p.) , 80. J. Lukan
0

Lokomotiva, která letos od začátku soutěž trochu tápe, ukázala všem, že se s ní i letos musí počítat a také je vidět jak je divize E vyrovnaná soutěž. Každý může porazit každého. Nikdo, ale nečekal, že by petrovičtí mohli dát na horké půdě v hranicích pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 34. minutě to bylo 0:3 a domácí fanoušci mohli jít na párek

4. minuta: hostující útočník si na brankové čaře pohraje s domácím nedůrazným obráncem, dává míč „pod sebe“ a Urban se nemýlí. 0:1.

 

30. minuta: petrovický Puskáč přesně z poloviny hřiště dává dlouhý míč, následné prostrčení míče mezi obránci nachází rozběhnutého Klimase. Ten levačkou zacílí, ale brankář vyráží před sebe a opět ke Klimasovi, který i tak má čas na reparát. V klidu si přehodí míč z levé na pravou a tentokrát nedává domácímu gólmanovi žádnou šanci. 0:2.

 

 

34. minuta: krásná ukázka toho, proč zápas skončil tímto výsledkem. Domácí hráči nejsou schopni ani vykombinovat, ani vyvézt míč z vlastního obraného pásma a pressing hráčů Petrovic je donutí k takové chybě, že sami vysunou Hanuska a ten se v takových situacích nemýlí. 0:3.

Hostům byly tři góly málo

49. minuta: faul v pokutovém území domácích, žlutá karta a pokutový kop. Moskál bezpečně promění. 0:4.

 

56. minuta: tentokrát faul na opačné straně, žlutá karta a pokutový kop také pro domácí. Ferenc proměňuje taktéž s přehledem. 1:4.

 

77. minuta: Lukan střídá střelce úvodní branky Urbana.

 

80. minuta: z pravé strany petrovičtí posílají krásný centr do šestnáctky domácích, Lukan si těžký balón levou zpracuje a pravou nekompromisně zavěsí. A uzavře skóré.  1:5.

 

 

 



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , R. Sobek [-] (69. D. Šigut [-] ) , P. Modelský [-] , J. Ferenc [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (58. D. Malaník [-] ) , P. Šišlák [-] (58. A. Širůček [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , T. Bajzath [-] , D. Gill [-] , P. Moskál [-] , M. Puškáč [-] - D. Klimas [-] (83. P. Chwastek [-] ) , P. Škuta [-] - J. Urban [-] (75. J. Lukan [-] ) , D. Hanusek [-] (60. P. Miko [-] ) -

ŽK: 49. R. Kundrát , 64. M. Lasovský - 54. T. Bajzath , 55. D. Hanusek , 69. J. Urban .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.