J. Holčák 32. (p.)
J. Holčák 87.
2:1
(1:1)
25. D. Žiga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice začaly výhrou


Branky


32. J. Holčák (p.) , 87. J. Holčák - 25. D. Žiga
0

Nováček z Karlovic přivítal na svém hřišti Kylešovice, které ještě loni hrály o dvě soutěže výš. Domácí se nakonec díky gólu dvě minuty před koncem radovali z těsné výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali jako uragán a hned v 5. minutě zahodil Rohel velkou šanci, když hlavičkoval těsně mimo. O dvě minuty později hlavičkoval Rohel opět mimo. Pak převzaly iniciativu Kylešovice, ale jejich snaha končila před domácím pokutovým územím. V 18. minutě Kylešovice zahodily první šanci, když pálily těsně vedle.  Ve 25. minutě se už hosté z gólu radovali, když se prosadil Žiga - 0:1. Až do přestavky se Karlovice bránily a spoléhaly na rychlé brejky. Při jednom z nich byl ve 32. minutě faulován Holčák a sám postižený penaltu proměnil - 1:1. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

 

Ve druhé části, po dvou změnách v sestavě, ovládly hřiště Karlovice. Vytvářely si jednu šanci za druhou, ale bez kýženého efektu. Naopak deset minut před koncem se dostaly Kylešovice do vyložené šance. Jejich hráč však v samostatném nájezdu domácího brankáře Beleje nepřekonal. V 87. minutě přišel klíčový okamžik. Domácí Láníček byl faulován a z následného přímého kopu vystřelil domácím výhru Holčák - 2:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Gustav Santarius (trenér, pro bruntalsky.denik.cz): Lepší první zápas jsme si nemohli přát. Vybojovali jsme doma tři body. Atmosféra byla skvělá. Ve druhé půlce jsme si vytvořili obrovský tlak. Byl to fotbal, který se musel líbit všem.




Sestavy


Sokol Karlovice
E. Belej [-] - D. Belej [-] , S. Komuenho [-] , J. Burda [-] , J. Holčák [-] , L. Rohel [-] , J. Adamec [-] , D. Raiskup [-] (46. J. Bačovský [-] ) , T. Fiebrich [-] (46. R. Láníček [-] ) , M. Raiskup [-] , M. Nováček [-]

FK Kylešovice
J. Evják [-] - D. Žiga [-] , J. Drnda [-] (80. T. Boček [-] ) , P. Pospíšil [-] , D. Pekárek [-] , J. Pechník [-] , F. Mužík [-] , D. Mezera [-] , M. Levay [-] , J. Feher [-] , M. Bolacký [-]

ŽK: 27. T. Fiebrich , 68. J. Holčák - 51. J. Feher .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - MUROŇ Antonín, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.