EXPERT TIP - 25.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 5.5.2024

0

Ve 24. kole měl Filip Veselý úzašných 6 správných tipů! Jak se povede Janu Pánkovi? A jak se povede Vám?

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Pánek

Zkušený jednatřicetiletý střední záložník FK Modřany, který hraje povedenou sezónu. Na konci minulé sezóny měl na svém kontě 6 branek, nyní je na 7 a do konce soutěže ještě zbývá odehrát několik dalších kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Kbely si jdou nekompromisně za postupem a ani před sezónou hodně posílený Radotín je nezpomalí. Početná divácká kulisa uvidí minimálně 5 gólů.

Tip experta: 0 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Libuš potřebuje zabrat, a tak bude aktivnější. 99 naopak bude hrát svůj účelný antifotbal a dostane se do vedení po standartce. Libuš zvládne díky lepšímu fyzickému fondu v závěru vyrovnat.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Pokud chce Kopanina splnit cíl a postoupit na obou frontách, musí bezpodmínečně zvítězit. Cholupice ale před jarem posílily a nedají svou kůži lacino. Kanonýr France se prosadí 2x, ale na body to tentokrát stačit nebude.

Tip experta: 2 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Po sérii nezdarů potřebujeme nutně zabrat, abychom se udrželi v boji o první pětku soutěže. Na podzim jsme těžili ze standartních situací a věřím, že to zopakujeme i teď.

Tip experta: 1 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Raptoři se prezentují líbivým kombinačním fotbalem se kterým ale narazí na pevnou obranu Uhelek. Díky důrazu budou domácí o gól lepší.

Tip experta: 1 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Hodně záleží na volbě hrací plochy. Pokud nastoupí domácí na přírodní trávě, tak využijí velké plochy ke svým rychlým kontrům a zvítězí větším rozdílem. Umělka by dostala víc do hry Zbraslav, ale i tak zůstanou 3 body na Praze 6.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Slivenec jde za záchranou všemi možnými způsoby. Kácovský vyřadí ze hry minimálně jednoho hráče Zlíchova a domácí zvítězí vyšším rozdílem.

Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Bohnicím začíná ujíždět v boji o záchranu vlak, ale proti Řepkám spanilou jízdu za záchranou neodstartují a prohrají vyšším rozdílem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaromír Bělunek 7
2. Petr Pelc 4
3. Venca Likeš 3
4. Miroslav Liška 3
5. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.