2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice doma přetlačily Semice


Branky


24

Prvním sobotním utkáním se v rámci krajského přeboru odehrálo v Mirovicích, kam zamířily Semice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas!

Velmi bojovné a soubojové utkání přinášelo zpočátku šance převážně hostujících Semic, které úvod utkání zastihl v lepší formě. Domácí však podržel brankář Čejdík, který si poradil s několika nebezpečnými pokusy z hostujících kopaček. O osudu utkání tak musel rozhodnout až druhý poločas a v 50. minutě se domácí ujali vedení, když se po standardní situaci prosadil nikým nehlídaný Ondřej Kocourek. Hosté se ještě pokusili v závěrečných minutách o vyrovnání, z rychlého brejku však všechny semické naděje na body zadupal do země zkušený Matěj Štochl, který překonal brankáře Dvořáčka v 83. minutě.

Mirovice tak nakonec zvítězily poměrem 2:0 a upevnily si pozici ve středu tabulky. Naopak Semice podruhé v řadě padly s nulou v kolonce vstřelených gólů. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: První poločas byl z naší strany jeden z nejhorších, co jsem v Mirovicích zažil. Nasazení, přesnost, souboje, přístup, tady všude jsme byli na druhém místě. Naštěstí v tomto zápase si Čejdík vzal do brány velmi slušnou formu. Podržel nás po celé utkání a my jsme mohli po poločase, při kterém si kabina vysvětlila proč se vlastně na fotbale scházíme, pustit do vylepšení našeho renomé. Povedlo se nám to po standardce a po jednom z brejku. Výsledek by mohl být i výraznější, ale jak už jsem zmínil důraz nebyl v tomto utkání naší prioritu.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Bohužel jedeme z Mirovic bez bodu. Nemůžu říct, že bychom herně propadli, ale fotbal se hraje na góly a my jsme žádný nedali. Nic nám tam nespadlo a domácí podržel brankář. My ovšem tyto šance musíme proměňovat, jinak nemůže pomýšlet na to, že nějaký zápas vyhrajeme. Byl to soubojový zápas.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - P. Dolejš [-] , J. Král [-] , J. Viták [-] (91. [-] ) , K. Mařík [-] , M. Štochl [-] , R. Peterka [-] (76. [-] ) , A. Husar [-] , J. Císař [-] (90. [-] ) , R. Převrátil [-] , O. Kocourek [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - J. Hrala [-] , P. Valach [-] (60. P. Šindelář [-] ) , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (60. M. Valach [-] ) , R. Veleman [-] (60. M. Císařovský [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 72. J. Král - 72. J. Sádlo .
Hráči zápasu: Z. Čejdík .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Frček Filip - BRYCH Jiří, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích