2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše vyloupila Osek, přispěl k tomu i hattrick Vlka


Branky


22. D. Říský , 27. S. Hosnedl - 4. V. Kadlec , 20. M. Vlk , 42. M. Vlk , 74. M. Vlk
24

Roudné se veze na dobré formě a tu měl prověřit v sobotním utkání Osek, který zvítězil v posledních třech utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlk hrdinou

Napínavé utkání přineslo první branku již po čtyřech minutách hry, když brankáře Pokorného překonal snajpr Viktor Kadlec. Ve 20. minutě navíc přidal druhou branku Malše Martin Vlk a zdálo se, že v Oseku půjde o jednoznačnou záležitost. Domácí se však nevzdali a kontaktní branku vstřelil o dvě minuty později David Říský. Ve 27. minutě bylo v Oseku ještě veseleji, když vyrovnávací branku vstřelil Sebastian Hosnedl.

Jenže povedený návrat Oseku do utkání zastínila 42. minuta, ve které vrátil vedení na roudenskou stranu Martin Vlk. Osek se snažil o vyrovnání, výsledkem však byl dokonaný hattrick Martina Vlka, který třetí branku přidal v 74. minutě. Osek tak nakonec po třech vítězství padl, když nestačil na nováčka z Roudného. Malše si naopak po výsledku 4:2 připsala čtvrté vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Na domácím hřišti jsme přivítali velmi kvalitního soupeře. Roudné od začátku zápasu potvrzovalo svou kvalitu a vydařilo se ji prvních 20 minut, kdy nás přehrávali a vytvořili si dvoubrankový náskok. Poté jsme hru zlepšili a během 6-ti minut jsme dokázali vyrovnat zásluhou Davida Říského a Hosnedla. Bohužel pro nás jsme před poločasem udělali chybu v obraně a soupeř nám znovu odskočil. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a chtěli zápas minimálně vyrovnat, ale gólman Hřebejk byl proti a připsal si dobrý zákrok proti šanci D. Říského. Poté Roudné zvýšilo náskok na 4:2 a vypadalo to, že je po zápase. My jsme ještě dokázali 10 minut před koncem vstřelit regulérní gól, ale hlavní rozhodčí odpískal faul na brankáře. I tak musím kluky pochválit za bojovný výkon s velmi kvalitním soupeřem, který byl více na míči a vyhrál zaslouženě.




Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] (54. V. Zhyhora [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] (77. J. Zelenka [-] ) , J. Balogh [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (74. M. Benda [-] ) , M. Vlk [-] , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] (66. D. Cepák [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , M. Zach [-] , L. Wohlgemuth [-] (58. P. Vařil [-] ) , D. Vogl [-]

ŽK: 67. R. Kuneš , 81. J. Hoch , 83. M. Čapek - 83. D. Zíka , 86. D. Vogl .
Hráči zápasu: M. Vlk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMOLA Martin - KAŠTÁNEK Libor, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: výhra hostů

V Oseku to bude mít Roudné těžké, ale zápas zvládne.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů