1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:30

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín přetlačil Rudolfov


Branky


85. Š. Prokeš - 2. P. Hrachovec , 49. T. Zeman , 73. J. Vorel (p.)
24

Rudolfov chtěl v sobotu odčinit vysokou porážku s Malšany z Roudného, proti byl však nevyzpytatelný Protivín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté za tři

Úvod utkání patřil Protivínu, který se navíc už po dvou minutách ujal vedení, když rychlý protiútok zakončil parádní akcí Patrik Hrachovec. Hosté mohli následně vedení i navýšit, proti však byla nejen domácí obrana, ale také špatně seřízená střelecká mířidla. Na další branku se tak čekalo až do druhého dějství a Protivín opět udeřil hned na jeho začátku. Ve 49. minutě zakončil další nebezpečný protiútok nechytatelně pro brankáře Teringla Tomáš Zeman. Definitivní pojistka na tříbodové vítězství hostů přišlo v 73. minutě, kdy Jaromír Vorel proměnil nařízený pokutový kop, který sudí Leiš nařídil po faulu na Zemana. Rudolfov se nakonec také dočkal branky, když v 85. minutě přidal čestný zásah Štěpán Prokeš

Protivín i přes tuto inkasovanou branku v závěru bere tři body a to po výsledku 3:1, naopak Rudolfov zapsal druhou porážku v řadě. 



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Ujali jsme se vedení hned ve 2 minutě, kdy rychlý brejk zakončil Hrachovec blafákem jako v Dražicích. Po celý poločas jsme měli víc ze hry, bohužel jsem ale další vyložené šance nedokázali proměnit. Vyšel nám však i začátek druhé části a ve 49. minutě zvýšil na 0:2 po dalším rychlém průniku Zeman. Domácí se do naší šestnáctky téměř nedostali. V 74. minutě zastavili domácí další průnik Zemana v šestnáctce pouze faulem, rozhodčí nařídil penaltu, kterou J.Vorel bezpečně proměnil. Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale naše obrana je do šancí nepouštěla, výjimkou byla střela Pouzara cca v 83´minutě. Nakonec se Rudolfovu podařilo kýžený gól vstřelit. V 85´minutě po rohu snížili na konečných 1:3. Pravdou je to, že vyložených šancí bylo na 2 zápasy, ale kýžené body jsme si odvezli.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , V. Zach [-] (60. O. Štolba [-] ) , M. Fischer [-] (60. S. Havel [-] ) , V. Vejvar [-] (46. P. Mrkáček [-] ) , V. Dvořák [-] , F. Peiger [-] (46. J. Toman [-] ) , Š. Prokeš [-] , M. Sládek [-] (46. D. Boček [-] ) , R. Tyrpák [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - J. Vorel [-] , J. Polanský [-] (78. T. Sháněl [-] ) , J. Pícha [-] , P. Hrachovec [-] (63. M. Zach [-] ) , A. Petr [-] (46. D. Stropnický [-] ) , D. Bečvář [-] (85. Z. Vorel [-] ) , T. Zeman [-] , M. Nedvěd [-] , L. Buko [-] , M. Říha [-] (71. V. Štěpka [-] )

ŽK: 31. R. Pouzar , 49. V. Dvořák - 38. A. Petr , 50. M. Říha , 80. T. Sháněl , 90. V. Štěpka .
Hráči zápasu: T. Zeman .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: LEIŠ Filip - BARVA Karel, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: remíza

Tenhle zápas nebude mít vítěze podle mě.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů