1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Třebětic s Týnem vítěze nepoznal


Branky


24

Nový trenérský štáb Třebětic čekalo v neděli první domácí utkání, ve kterém nastoupili Motáci proti týnské Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj až do samotného závěru!

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči Třebětic, kteří byli odměněni vedoucí brankou ve 33. minutě, o kterou se postaral Vojtěch Švarc. Branek mohlo padnout do hostující sítě daleko více, proti byl však skvěle chytající brankář Kubík. Druhý poločas tak přinesl výměnu rolí a hlavní roli tedy hrála Olympie, která se hnala za vyrovnáním. Plán na vyrovnávací branku ovšem doznal značné trhliny v 69. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Vladimír Dobal. Hosté se však nevzdali a v samotném nastavení se Týn přece jenom dočkal! V 93. minutě skončil míč u střídajícího Jana Mezery, který propálil brankáře Pokorného a rozjásal hostující střídačku.

Týn si tak z dalekých Třebětic po remíze 1:1, který znamenal také druhý bod Třebětic v jarní části sezony. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
FB FK Třebětice: Po skvělém prvním poločase se naši Motáci ujali vedení a navíc neproměnili i další vyložené šance. Ve druhém dějství přebrali otěže utkání hosté a v samém závěru dokázali zápas i v početním oslabení vyrovnat na konečných 1:1. V následujícím týdnu nás čeká "anglický týden"', kdy ve středu zajíždíme na půdu dalekého Oseka a v neděli se vydáme do Jankova.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Nám se první poločas nepovedl, neměli jsme dobrý pohyb, chyběla nám agresivita a prohrávali jsme souboje. Domácí měli šance, které skvěle pochytal Milda Kubík, přesto nám jedna situace propadla, nám se do půle nepodařilo z našich možností srovnat. Druhá půle už byla lepší, zlepšili jsme aktivitu a drželi balon, nastřelili jsme tyč, kde jsme měli lépe komunikovat a měl být gól. Pak se po nejasnostech na hřišti nechal vysypat Láďa Dobal po dvou žlutých… ale byli jsme pořád silnější a střídající Mezera v nastavení srovnal. První půle, domácích, druhá naše, bod z úzkého, ale pěkného hřiště bereme.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - M. Trávníček [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , F. Solař [-] , V. Švarc [-] (71. J. Cech [-] ) , V. Habr [-] , V. Havlík [-] , M. Kelbler [-] (89. O. Černoch [-] ) , F. Nehyba [-] , V. Novák [-] (61. L. Gall [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] - F. Vaníček [-] (71. J. Mezera [-] ) , R. Štos [-] , V. Dobal [-] - - T. Gondek [-] (46. T. Houska [-] ) , L. Mravec [-] (83. L. Stoklasa [-] ) , J. Hudeček [-]

ŽK: 19. M. Trávníček , 39. V. Habr - 29. L. Gutwirth , 69. V. Dobal , 84. T. Houska , 89. L. Mravec . ČK: 69. V. Dobal .
Hráči zápasu: J. Mezera .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BARVA Karel - KOLLMANN Jaroslav, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: remíza

Vyrovnaní soupeři se rozdělí o body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů