2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsku přisoudil body proti Dražicím navrátilec Kotrba


Branky


24

V Milevsku sahaly Dražice po důležitých bodech, ty však nakonec ukořistili domácí, kteří vstřelili rozhodující branku na začátku druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatý Kotrba

Na první branku nemuseli v Milevsku fanoušci dlouho čekat a už po dvanácti minutách poslal domácí do vedení Ondřej Souček. Hosté si však přichystali rychlou odpověď a o devět minut později vyrovnal Matyáš Stuchlík, který využil povedeného rohového kopu.

O výsledku utkání tak musel rozhodnout druhý poločas, do kterého vstoupili lépe opět domácí. V 51. minutě vrátil vedení na stranu domácích nikým nehlídaný navrátilec Adam Kotrba, který překonal brankáře Počinka nechytatelnou střelou na zadní tyči. Hosté se ještě pokusili o vyrovnání, brankáře Neužila však už neohrozili.

Milevsko, které v závěru nevyužilo několika brejkových situací, tak nakonec zvítězilo nad Dražicemi poměrem 2:1 a svěřenci Tomáše Smrčiny si upevnili páté místo v tabulce krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Do zápasu jsem vstoupili dobře a dostali jsme se rychle do vedení. Drželi jsme míč a měli jsme hru po kontrolou. Pak přišla bohužel průtrž, zápas se přerušil a to nás rozhodilo z tempa. Navíc Dražice rychle po rohu srovnali. Z naší strany to bylo pak o trpělivosti a hře do plné obrany. Naštěstí se nám povedl vstup do druhého poločasu a po druhé hlavičce nám vrátil vedení Kotrba. Zbytek zápasu jsme si vytvořili několik jasných šancí, ale místo toho abychom utkání rozhodli, šance zase neproměníme a strachujeme se o výsledek do poslední minuty, jestli nám tam nespadne nějaký dlouhý nákop z půlky.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Na bod to určitě bylo. Bohužel opět přišly hrubé chyby v obraně, které Milevsko potrestalo. Bohužel nám naopak chybí finále a horko těžko dáváme góly.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - A. Kotrba [-] , V. Přibyl [-] , T. Vakoč [-] , J. Hušek [-] (91. K. Samec [-] ) , T. Pich [-] (69. D. Petřík [-] ) , J. Kortan [-] (89. V. Baštýř [-] ) , O. Souček [-] (92. M. Buriánek [-] ) , M. Volf [-] , R. Bártík [-] , J. Hadáček [-] (74. J. Marvan [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Mareš [-] , D. Štecher [-] (19. J. Stuchlík [-] ) , M. Veselý [-] , J. Turek [-] , R. Vačlena [-] (83. M. Horka [-] ) , M. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] , O. Hornát [-] , A. Sváček [-]

ŽK: 84. D. Petřík - 36. M. Veselý , 54. J. Stuchlík , 65. M. Stuchlík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KRČÍN Jan, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: výhra domácích

Milevsko si poradí s Dražicemi za tři bodíky.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích