Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč doplatila na náročný program a v Chlumčanech padla, "Došel nám benzín," ví Steinbrücker


23

6 zápasů za 17 dní? Z toho by radostí neskákali ani v Manchesteru City. Fotbalisté Kolovče doplatili na náročný program a v Chlumčanech inkasovali tvrdý direkt. Za to domácí zaslouží jen slova uzvání. Vedoucí tým tabulky nejenže obrali o body, ale dokonce porazili exhibičním výsledkem 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč nezačala vůbec špatně, brzy vedla po gólu Milana Lucáka 1:0. Pak už to ale bylo od hostů jedno velké trápení, které korunovala červená karta Davida Tumpacha, který loktem udeřil svého soupeře a do kabin šel o něco dříve než jeho spoluhráči. Ale to předbíháme.

Brzy po gólu Kolovče se gólově prosadil také domác fotbalisté. V 15. minutě srovnal Miroslav Havel, ve 23. minutě už po gólu Jakuba Javorského vedli. Stejný hráč udeřil i krátce před půl hodinou odehraného času a Keramika vedla 3:1. Domácím to ale stále nestačilo a ve 36. minutě přidal čtvrtý gól Pavel Šimána. Za stavu 4:1 viděl David Tumpach již zmíněnou červenou kartu, a do kabin se tak šlo za stavu 4:1 na góly a 11:10 na hráče.

 

 

 

Ve druhém poločase už hosté vědomi si stavu zápasu a dalším okolnostem zápas spíše dohrávali. Domácí drželi míč, kombinovali a svého soupeře nadále přehrávali a přidávali další góly. Pátý gól přidal Adam Beránek, v poslední desetiminutovce pak přidal svůj druhý gól Josef Potočník, skóre v 88. minutě uzavřel Petr Dostálík. Na jaře 100% Koloveč tak schytala v Chlumčanech velkou facku. Jak moc je to zapříčeněno náročným programem můžeme jen spekulovat, šanci na reparát bude mít každopádně Koloveč další kolo v domácím zápase s Horšovským Týnem, tedy týmem, se kterým se utká také ve finále Poháru PKFS.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Věděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř, který byl na jaře doposud stoprocentní, a navíc vede tabulku. Přes týden jsme se na to připravovali, a jsem hrdej, že to přineslo své ovoce. Soupeř nám vstřelil sice branku na 0:1, což nás ale nerozhodilo a díky vynikajícímu výkonu jsme dokázali vstřelit 4 branky. Potom se ještě nechal zbytečně vyloučit hostující útočník, a oslabil tim svůj tým do druhé půle. V druhém poločase už to pro soupeře bylo celkem obtížné. Soupeře jsme zmáčkli, přehrávali jsme ho kombinační hrou. Hosté toho už moc nezmohli, a spíše mi přišlo, že zápas dohrávali. My jsme naopak přidali ještě 3 góly, a došli jsme si pro krásné a sladké vítězství, které nás určitě nakopne do dalších bojů, které máme před sebou.

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Trochu jsme si to vyžrali sakumprásk se vším všudy. Myslím si, že nás trochu dohnala únava. I když jsme se dostali do rychlého vedení, Z naší strany nemělo jiskru. O vedení jsme přišli, byly tam individuální chyby a nakonec si myslím, že rozhodlo vyloučení Davida Tumpacha, o kterém úplně nejsem přesvědčený. V poločase jsme tedy prohrávali 1:4 a byli jsme v 10.  Ve druhém poločase jsme to ještě chtěli do 70. minuty zdramatizovat, což se nám nepovedlo. Trochu jsme si to vyžrali až do konce. Muselo to ale někdy přijít. Byla to po dlouhé době první ztráta. Spíš mě mrzí to vyloučení, o kterém nejsem moc přesvědčen. Uvidíme podle videa, jestli se k němu dostaneme, jestli tam nějaký zákrok na vyloučení byl. Jinak soupeři samozřejmě musím pogratulovat, protože byl na nás připravený a nám fakt chyběl náboj. Hráli jsme 7. zápas ve 3 týdnech a trošku nám, si myslím, došel benzín.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Javorský [-] (72. J. Potočník [-] ) , M. Havel [-] (46. P. Dostálík [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , P. Šimána [-] (85. D. Tomíšek [-] ) , A. Beránek [-] , J. Havlíček [-] , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-] (85. F. Šteffel [-] )

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] , A. Kamír [-] (33. R. Duchoň [-] ) , M. Záhrobský [-] (46. J. Fiala [-] ) , M. Barborka [-] , F. Šlajs [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] (75. V. Šteffl [-] ) , P. Kadlec [-] , P. Grajciar [-] (75. M. Duchoň [-] ) , L. Tumpach [-]

ŽK: 86. P. Dostálík - 48. M. Soupír , 55. F. Šlajs . ČK: 39. D. Tumpach .
Počet diváků: 193. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - MĚŘIČKA Vojtěch, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

V Chlumčanech to bude mít Koloveč těžké, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů