5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice nadělily Staňkovu bůra, ten je stále poslední


Branky


47. D. Pašek , 62. M. Matas , 64. M. Matas , 66. M. Legát (p.) , 89. D. Pašek
23

Na Malesice létají chvály ze všech stran, leč výsledkově to není úplně ono. To chtěli změnit v domácím zápase proti poslednímu Staňkovu. V prvním poločase měly oba týmy, které ale zůstaly nevyužity. V tom druhém se domácí utrhli ze řetězu a dokráčeli si pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný. Domácí drželi míč a snažili se prokousat obranou Staňkova. V obranných řadách vznikala okénka, kterých chtěli hosté využít. A nebyli k tomu daleko. Několikrát byl k vidění souboj Mařík vs. Faltus, kdy pokaždé zvítězil malesický brankář, který tak držel výbornými zákroky svůj tým. Své šance měli také domácí hráči. Také jim se ale nepodařilo rozvlnit síť za soupeřovým brankářem. A když se neujala ani šance Kastla v posledních minutách prvního poločasu, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu poslal domácí trenér dvě útočné hrozby jménem Martin Matas a Jiří Svoboda, kteří hned vylepšili útočnou hru Malesic. Už ve druhé minutě otevřel skóre Daniel Pašek, který tak uklidnil domácí tým. Fungující obrana Staňkova z prvního poločasu se tímto gólem stala nefungující a zanedlouho lovil Jánský další míč z brány. Mezi 62. a 66. minutou přidali domácí 3 góly a po dvou trefách střídajícího Martina Matase a proměněné penaltě kapitánem Milanem Legátem, vedli domácí 4:0 a o bodech už bylo v Malesicích rozhodnuto.

Šanci na snížení měl Pitipáč, který ale orazítkoval pouze brankou konstrukci. Napoak na druhé straně Pašek přidal v 89. minutě pátý gól domácích, kteří tak nakonec poměrně hladce dokráčeli ke 3 bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnes jsme chtěli konečně naplno bodovat a od začátku jsme se tlačili hodně dopředu. Staňkov se díky tomu dostával do nebezpečných brejku a hodně nás podržel Derek Faltus v bráně. Nás se naopak držela střelecká nemohoucnost a ani z vyložených šancí se nám nedařilo dát gól. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0. Do druhé půle trenér udělal pár změn a vyplatilo se. Šli jsme poměrně rychle do vedení 2:0 a pak už byl na hřišti jenom jeden tým. Přidali jsme další tři góly a došli si tak vcelku v pohodě pro důležité body.

FK Staňkov
Filip Sedlačko, sekretář: Na zápas nás přijelo “tak akorát”, takže hráči věděli že je čeká nejspíš celých 90 minut. V prvním poločase jsme měli mnoho šancí a hlavně Jan Mařík, který se vrátil po zranění kolene, měl asi 3 gólové příležitosti. Bohužel žádná gólem neskončila. V samotném závěru poločasu měl šanci ještě Marek Kastl, který také míč trefil těsně vedle brány. Druhý poločas jsme od začátku hned nezvládli. Dostali jsme rychlý gól a důsledná a obětavá obrana z prvního poločasu byla pryč. V samotném závěru ještě po úniku trefil Tomáš Pitipáč tyč, což jen podtrhlo naše trápení v zakončení. Malesice nám dali lekci z efektivity, kdybychom dali v prvním poločase minimálně polovinu příležitostí, tak by zápas asi vypadal jinak. Malesicím k výhře gratuluji a my musíme jít dál.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - D. Pašek [-] , P. Šmídl [-] , M. Krásný [-] (46. J. Svoboda [-] ) , D. Pešek [-] , T. Gita [-] (46. M. Matas [-] ) , K. Schleis [-] , M. Maur [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , T. Kopecký [-] , V. Mifek [-] , J. Mařík [-] (67. J. Jung [-] ) - M. Žáček [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , P. Zámostný [-] - T. Pitipáč [-] , M. Kastl [-] (79. T. Kucharič [-] )

Počet diváků: 86. Rozhodčí: MATOUŠEK Vladimír - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Malesice hrajou pěkný fotbal, jen jim schází štěstí, tentokrát už ale urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích