1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec otáčel zápas v Sušici, v nastavení rozhodl Pelnář


Branky


23

Bolevec nezačal dobře a mohl být rád, že poločas skončil pouze 1:0 pro domácí. Ve druhém poločase se ale hosté zlepšili a i po rozhodujícím gólů z kopačky Michala Pelnáře ulovili na Šumavě všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu sice hosté nastřelili břevno, jinak to ale bylo od boleveckých velké trápení. Domácí byli ve všech aspektech hry lepší, drželi balon a ve 25. minutě se po povedené střele Jaromíra Králíka ujali vedení. To mohlo být i vícenásobné. Ani Hájek, ani Míčka ale boleveckého brankáře překonat nedokázali.

Po půl hodině hry, kdy bylo všem boleveckým jasné, že by to takhle dál nešlo, udělali hosté ve své hře několik změn. Do kabin se každopádně šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

 

Bolevecké změny se ve druhém poločase projevily. Sušice sice držela míč, ale Bolevec určitě nebyl na hřišti do počtu a výkon byl o poznání lepší než v první půli.

Hostům se povedlo vyrovnat v 66. minutě, kdy ojedinělou šanci zakončil gólem Jan Šplíchal.

Domácí ale chtěli všechny 3 body, a tak vrhli všechny síly do útoku. To se úplně nevyplatilo, protože už v nastaveném čase utekl domácím Michal Pelnář, který v posledních vteřinách hry vystřelil hostům 3 body.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Za první poločas a hlavně prvních 30 minut se musím našim fanouškům a všem, kdo přišel na fotbal, omluvit. Byla ostuda, co jsme předváděli a jak jsme se prezentovali! Byl to strašidelný a pokakaný výkon, za který jsem se styděl! I když jsme nastřelili na začátku břevno, tak domácí jasně dominovali a i když úplné tutovky neměli, tak jsme měli štěstí, že byl poločas jen 1:0. Od 30. minuty jsme se přes přeskupili rady, což se ve druhém poločase projevilo. Sušice stále tlačila, ale šance už neměla a po našem vyrovnání otvírala zadní řady, kam jsme chodili do brejků a jeden v nastavení proměnily a se štěstím vyhráli. Důležitá výhra! Za druhý poločas před týdnem smekám… Domácím přeji hodně štěstí, rozhodčí super výkon a moc děkuji divákům, kteří jeli takovou dálku nás podpořit. A teď už konečně porazit Žákovou…



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - J. Kysilka [-] (75. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] (75. L. Karas [-] ) , O. Míčka [-] , L. Hájek [-] , J. Králík [-] (73. V. Bauer [-] ) , V. Kopa [-] , H. Vichr [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , A. Pivetz [-] (75. P. Pechek [-] )

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Jaroš [-] , V. Poliščuk [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Šplíchal [-] , M. Bublík [-] , M. Šedivec [-] , K. Dejmek [-] (70. M. Slavotínek [-] ) , J. Šedivec [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Ze Sušice se odváží body těžko a myslím si, že ani Bolevec to nezmění a prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza