Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Smíchov uštědřil Horšovskému Týnu bůra, "Posíláme pozdravy do Křimic a Kolovče," zní ze Smíchova


23

Na Smíchově byl na nedělní odpoledne v plánu zajímavý špíl. Na Slovany přijel Horšovský Týn, tedy 3. tým tabulky pokukující po postupových příčkách. Ambiciózní Plzeňané ale udělali hostům čáru přes rozpočet, protože zápas zcela ovládli a obrali Horšovský Týn o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější situaci měli na svědomí hosté z Horšovského Týnu, kteří nastřelili břevno. To ale bylo od hostů na dlouho dobu vše. Domácí se snažili využívat svých rychlých hráčů a rychlého přechodu do útoku. Břevno nastřelil i Smíchov, za chvíli už se ale radoval z gólu. Skóre otevřel povedenou hlavičkou Pavel Karlíček. Stejný hráč ještě pět minut před přestávkou vedení domácích navýšil, a do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

 

 

 

 

Jestli chtěli hosté něco s nepříznivým výsledkem udělat, určitě nebylo v plánu dostat v páté minutě druhého poločasu třetí branku. Na zadní tyči zavíral situaci Alexandr Zikmund, který do poloprázdné brány zvýšil už 3:0. Snížení přišlo v 68. minutě, když se prosadil Mykola Dibrivnyi.

 

Hosté přijeli pouze s jedním hráčem na střídání a když v 69. minutě střídal mladého Štýse ještě mladší Vágner, měli hosté dostřídáno. Hráči, kteří by za normálních okolností s menším zraněním raději vystřídali, museli nyní zůstat na hřišti, čehož smíchvoští v závěru zápasu ještě dvakrát využili.

V 78. minutě si zasekl brankáře a do prázdné brány uklízel Šneberger, v 88. minutě udělal gólovou tečku za zápasem obránce Pavel Konopík. V 89. minutě ještě viděl druhou žlutou kartu hostující Chrž, což ale nic nezměnilo na faktu, že Smíchov zvítězil vysoko 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: V tomto utkání jsme byli lepším týmem od začátku do konce. Jedinou kaňkou je obdržená branka, protože jsme měli celé utkání pod kontrolou a je škoda, že jsme neudrželi čisté konto. Mimo jedné střely do břevna v 1. poločase a standardní situaci v 2. poločase, ze které dali hosté branku tam nebyly žádné jiné příležitosti. Z vítězství proti silnému, ale oslabenému soupeři máme radost především díky zlepšenému hernímu projevu oproti předchozím kolům.  Samozřejmě jsme si byli před zápasem vědomi postavení v tabulce na prvních třech místech, takže posíláme pozdravy do Křimic a Kolovče.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Vzhledem ke složení našeho týmu by byl bod a nebo tři malý zázrak, proto jsme šli do zápasu s tím, že nemáme co ztratit. První poločas byl celkem vyrovnaný, byli jsme to my, kdo se dostal do prvního zakončení a hned z toho bylo trefené břevno na bráně Smíchova. Soupeř hrozil zejména z rychlého přechodu na jejich útočníky a křídelní hráče. I soupeř po jednom ze závarů před naší brankou nastřelil břevno. Po chvíli se ale už prosadil, když našeho brankáře překonal hlavou Karlíček. Ten se trefil do poločasu ještě jednou. V druhém poločase jsme ještě chtěli soupeře potrápit, ale postupem času to bylo složitější a složitější. Vzhledem k úzkému kádru zůstávali na hřišti i zranění hráči, takže to s námi Smíchov tentokrát neměl moc složité. Čestný gól vstřelil Dybrivnyi.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Krčál [-] (61. J. Louda [-] ) , J. Přibáň [-] , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-] , J. Černý [-] , P. Karlíček [-] (61. P. Konopík [-] ) , J. Marek [-] (83. J. Gruncl [-] ) , J. Šneberger [-] , D. Titlbach [-] , A. Zikmund [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - K. Kouba [-] , M. Dibrivnyi [-] , A. Štýs [-] (69. M. Vágner [-] ) , M. Falout [-] , O. Tarasiuk [-] , O. Yaroshenko [-] , . Radošický [-] , J. Čižikov [-] , V. Khainas [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 76. J. Černý - 25. O. Chrž , 58. V. Khainas , 69. M. Falout , 72. J. Čižikov . ČK: 89. O. Chrž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ruda Daniel - MIFKOVÁ Hedvika, PELIKÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás velmi těžký Smíchov, ale věřím, že si tři body odvezeme, nic jiného nám nezbývá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích