3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd toho Pragovce moc nedovolil a pohodlně dokráčel k vítězství


Branky


4

Pátý Újezd nad Lesy v neděli přivítal třináctou Pragu. Ta do zápasu nastoupila bez několika klíčových hráčů a i přesto předvedla dobře organizovaný výkon. Na Újezd to však bohužel nestačilo a prosadit se bohužel nedokázala ani jednou. Naopak Újezd nad Lesy si šance vytvořil a proměnit dokázal hned 3 a zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Újezd se v prvním poločase snažil držet balon a diktovat tempo hry. Do šancí Pragovku nepouštěl a sám se do šancí dostával. Bohužel své šance nedokázal proměňovat. Jediný gól prvního poločasu přišel 3 minuty před koncem, kdy se po centru ze strany z prostoru penalty prosadil Jiří Borovička a gólem do šatny poslal domácí do vedení.

2. poločas

Do druhé půle Praga změnila rozestavení a Újezd zatlačila. Hrozila však jen z dálky a žádnou vážnější šanci si nevytvořila a střely většinou končily jen uprostřed branky, kde stál připravený Daniel Pecho.

V 69. minutě utekl útočník domácích po straně hřiště a míč naservíroval doprostřed na nabíhajícího Martina Mruvčinského, který střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0 a domácí uklidnil.

Hosté měli šanci okolo 80. minuty, po standartní situaci, ale zakončení hlavou minulo branku.

Na konečných 3:0 uzavřel 4 minuty před koncem po centru do vápna střídající Patrik Musil, kterému spoluhráč sklepl balón ve vápně a on po 9 minutách na hřišti prostřelil Petra Kratochvíla v brance.



Ohlasy k zápasu


FK Újezd nad Lesy
Josef Šimek - trenér: Zajímavý zápas. Hodně organizovaný soupeř. Nevím jestli mají nového trenéra, ale je to kluk co prošel mládeží Sparty jako trenér. Ve výkonu jeho týmu byla vidět disciplína a organizace. I když je tento tým ve spodní části tabulky, tak to bylo velmi sympatické na této úrovni. My jsme měli svůj plán, který nám vycházel. Nějaké šance jsme neproměnili a padla tam asi až ta čtvrtá šance. Takže poločas skončil 1:0. V prvním poločase jsme dost drželi míč a hráli jsme co jsme chtěli, ale dali jsme jen jeden gól. Druhý poločas jsme dohráli s nulou vzadu, čehož si cením a dali další dvě branky. Byly tam však pasáže, kdy jsme hráli my lépe a kdy hrál lépe soupeř. Bylo to takové víc otevřenější. My jsme hodně spalovali šance a po druhém gólu už to bylo celkem jasné. Už jsme chtěli jen dohrát s nulou vzadu. Nějaké hráče jsme prostřídali a ti co tam šli z lavičky byli přínosem a celkově to byl dobrý zápas.

TJ Praga
Pavel Kovacsik - trenér: Venkovní zápas, kdy jsme nastoupili bez našich dvou klíčových hráčů a musíme uznat, že Újezd hrál daleko lépe než my a zápas ovládl. Měli spoustu šancí a my je neměli. Oni šance proměnili a zaslouženě vyhráli 3:0. My jsme měli jednu nebo dvě šance a chyběla nám finální a předfinální fáze. Do druhé půlky jsme změnili rozestavení na 3-4-3 a v úvodních 15 minutách jsme je zatlačili. Ale byl to jen zatlačení v územní převaze, ale nic jsme si z toho nevytvořili a žádnou šanci na gól jsme neměli. Újezd nás pak potrestal z brejků protože jsme tlačili a dali na 2:0 a následně na 3:0, kdy tento gól byl možná z ofsajdu, ale to nic neřešilo. Jinak sudí podali perfektní výkon. Nejlepším našim hráčem byl Tomáš Veselý. Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


FK Újezd nad Lesy
D. Pecho [-] - D. Hlubuček [-] (76. P. Musil [-] ) , T. Duka [-] , J. Záruba [-] , J. Heteš [-] , J. Sádlo [-] (58. P. Sulek [-] ) , J. Novák [-] (74. J. Vojta [-] ) , J. Borovička [-] , D. Schnedörfler [-] , L. Šedivý [-] , M. Mruvčinský [-]

TJ Praga
P. Kratochvíl [-] - D. Mládek [-] , E. Veselý [-] (81. P. Korger [-] ) , N. Bychkov [-] (65. M. Požár [-] ) , T. Veselý [-] , T. Förster [-] , D. Fenton [-] , D. Mašek [-] , M. Miča [-] , J. Mako [-] (75. J. Stolař [-] ) , J. Macháč [-]

ŽK: 25. J. Sádlo , 57. D. Schnedörfler - 66. M. Miča , 67. T. Veselý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLZÁK Jakub - SUCHAR Zdeněk, PLECITÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Újezd nad Lesy se drží na čele tabulky a stejné to bude i po tomto zápase. Domácí s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Čechie Dubeč 26 72:35 58
2 SK Slovan Kunratice 26 68:31 55
3 SK Union Vršovice 26 72:31 52
4 SC Xaverov Horní Počernice 26 60:38 50
5 TJ Spoje Praha B 26 69:48 48
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 20
3 Filip Švarc 19
4 Christ Nwogu 17
5 Ivan Yanakov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 50,5% 0
2 Radek Hruška 60 37,5% 0
3 Jaromír Bělunek 39 60,9% 1
4 Miroslav Liška 25 35,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku