Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ježdík dal hattrick, ale Bužík ho čtyřmi brankami předčil a Radotín deklasoval 1999 Praha


5

Souboj šestého Radotína a čtrnáctých 1999 Praha nabídl divákům neuvěřitelných 10 branek. O ty se postaralo však jen 5 střelců. 4x se trefil Bužík, 3x Ježdík a jednou se trefil Doležel a Kulíšek. Na straně hostí vstřelil čestnou branku Sklenář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším utkání 1. A třídy hostil tým Radotína nevyzpytatelný tým 1999 Praha, který disponuje kvalitními fotbalisty jako jsou Měska nebo Sklenář, který v minulém kole dal hattrick. Trenér Procházka byl donucen postavit sestavu naprosto jinak kvůli absencím a podruhé za sebou musel hrát na 3 obránce a 5 záložníků a vpředu s Doleželem a Bužíkem.

Utkání bylo od začátku jednoznačné ve prospěch domácích, kteří nic nepodcenili.

První gól byl typický aut, který Doležel zpracoval, otočil se ve vápně, natáhl na sebe obránce a naservíroval Bužíkovi míč na malé vápno a ten bodlem překonal brankáře a bylo to 1:0. Tím, že domácí jsou již poučeni ze ztrát, které utrpěli v minulých kolech tak pokračovali v tlaku a hosté celkem chaoticky bránili a nestíhali vůbec doplňovat nabíhající krajní záložníky. Na 2:0 hezkým způsobem přímo z voleje po přetaženém centru na zadní tyč uklidil Ježdík. Asi nejhezčí branka prvního poločasu padla tak, že Damian Bureš na lajně udělal zasekávačku, čímž zmátl celou obranou linii a poté naservíroval míč před branku, kde ho uklidil do sítě Bužík.

Hosté vůbec nehráli špatně dopředu, kde se prosazovali Sklenář a Měska. Něco pokryla obrana a něco zlikvidoval Kendík v brance. Vzadu však hosté se vší úctou vůbec nestíhali domácím, kteří si z jejich obrany dělali doslova trhací kalendář. Další branky přicházeli i šance. Na konci poločasu se dočkali i hosté, kdy Sklenář hlavou překonal Kendíka, což hostům trošku nalilo krev do žil.

Ve druhém poločase hned Doležel nejprve první střelou trefil svého spoluhráče takže si o něj narazil a druhou střelu uklidil k tyči na 5:1 a tím zápas rozhodl. Další branky již padaly kuriózním způsobem, kdy hráči Radotína běhali od polovičky hřiště na brankáře sami jako při hokejových nájezdech. 2x toho využil Bužík, který obešel i brankáře a 2x skóroval. Další množství šancí zůstalo nevyužito. Na konci zápasu i přes prostřídání domácích, kteří poslali do utkání hráče z lavičky skóre narůstalo až na konečných 9:1. Dalších 5 nebo 6 šancí skončilo na tyči nebo to hosté odvrátili z brankové čáry. Desítka byla opravdu blízko, ale na tom nikomu nezáleželo.

Soupeř tentokrát opravdu nestačil domácím.

Za zaslání reportáže děkujeme Zdeňku Krejčímu.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Petr Procházka - trenér: Utkání jsme rozhodli rychle, bylo nečekaně jednoduché, se vší úctou k soupeři, dnes jsem byli jasně lepším týmem. Mám radost, že se prosadili i ostatní kluci, ale hlavně že se nikdo nezranil. I přes teplé počasí byl zápas na naší UMT celkem pohledný. Deset gólů se muselo divákům líbit. Věřím, že nás to naladí na náročný konec sezony. Nijak výhry nepřeceňujeme, přece jen Bohnice i 1999 jsou na spodku tabulky. No a teď jedeme na první Kbely, kde se ukáže na co máme. Máme týden se na to připravit. Dnes pochvalu zaslouží celý tým.




Sestavy


SC Radotín
J. Kendík [-] - L. Bužík [-] , D. Bureš [-] (66. D. Mareš [-] ) , J. Ježdík [-] , O. Suchan [-] , P. Ježdík [-] (66. F. Přívozník [-] ) , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] (79. D. Hollý [-] ) , J. Doležel [-] , J. Pavel [-] (66. J. Tyburec [-] ) , R. Skopový [-]

1999 Praha
M. Němec [-] (66. J. Kotrč [-] ) - - N. Salašovič [-] , J. Karbulka [-] (70. P. Endršt [-] ) , J. Sklenář [-] , F. Šmied [-] , M. Opočenský [-] , O. Měska [-] , -. Al [-] (46. M. Podzemský [-] ) , D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] , T. Kačena [-] (56. M. Hložek [-] )

ŽK: 29. J. Ježdík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEJSLER Jan - STĚHULE Borek, FIALA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: remíza

1999 je za mě nevyzpytatelný soupeř a překvapí Radotín. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích