Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těškovicím zazpíval kanár ve Štáblovících


11

Štáblovice daly v každém poločase tři branky a zaslouženě vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o tři branky

Štáblovice doma hostily mužstvo z Těškovic. Zápas začal náporem domácí družiny. Po dvou minutách se domácí Štáblovice ujaly vedení, když po centru Tesaře zatloukl míč hlavou do sítě nechytatelně Gračanin – 1:0. V 10. minutě odcentroval ze strany Minarčík a Sedláček hlavou začal své střelecké galapředstavení – 2:0. Těškovice se mohly vrátit do zápasu, když se odražený přímý kop Vladimíra Šenka dostal ke Strojilovi, jehož tvrdá střela skončila na tyčce a následný gól Matěje Krayzla nebyl uznán pro ofsajd. Další hlavička Daniela Krazla skončila nad bránou. Ve 24. minutě vyslal Tesař do úniku Sedláčka, který zavěsil míč pod vinkl – 3:0. Další gólovku měl po rohovém kopu Sedláčka Gračanin, ale hlava skončila mimo tři tyče. Pak zazdil velkou šanci Mecner. V závěru poločasu ještě po nahrávce od Mecnara nevyzrál na Lazeckého Veřmiřovský. 

Štáblovice výhru navýšily

Osm minut po přestávce dlouhý aut Fruncka propadl až k Sedláčkovi, který už měl lehkou práci – 4:0. Hosté se zde zlobili na rozhodčího, protože reklamovali ofsajd. Branka byla uznaná a domácí tak vedli o čtyři branky. Za dvě minuty vybojoval Strojil míč ve středu hřiště, zatáhl míč po pravé straně, ale jeho křižnou střelu vyrazil brankář Martinek na rohový kop. Na druhé straně vyrazil na roh Lazecký pokus Veřmiřovského. Pak se neujaly ani pokusy Mecnera. Hosté pak nadvakrát neuspěli z přímého kopu Strojila. V 72. minutě utekl po pravé straně Veřmiřovský, který namazal Sedláčkovi, jenž umístil míč na vzdálenější tyč – 5:0. Šestý hřebíček do rakve hostů pak zatloukl po dlouhém pasu Kříže Veřmiřovský střelou na vzdálenější tyč – 6:0. Další šance domácích spálil Mecner. V závěru mohli hosté korigovat, když Barkócy přisnul míč Krčmářovi, jehož pumelici brankář Martinek vytěsnil do bezpečí.

 

Štáblovice v dalším kole budou hostit Dolní Životice. Těškovice doma přivítají Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Kluci odehráli super zápas, který jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Hodně klíčové byly dva rychlé góly, pak už to šlo víceméně samo.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (asistent trenéra): Z naší strany šlo o absolutně nepovedené utkání. Úvod zápasu nás zastihnul nekoncentrované a již v 10.min jsme prohrávali 2:0. Naše mužstvo předvedlo unavený a ospalý výkon, se kterým jsme domácím nemohli konkurovat. Ti nás tak předčili v nasazení, důrazu, rychlosti, kombinaci a hlavně ve střelecké produktivitě.



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] - M. Sedláček [-] (88. R. Podolínský [-] ) , J. Mecner [-] (83. Z. Častulík [-] ) , J. Fruncek [-] (61. T. Kříž [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , D. Tesař [-] , P. Kuzník [-] (83. M. Konvička [-] ) , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] , M. Gračanin [-] , O. Panáček [-] (61. M. Laovský [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] (80. P. Jedlička [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] , J. Šenk [-] (73. R. Barkócy [-] ) , J. Krayzel [-]

ŽK: 17. P. Heinzke .
Hráči zápasu: M. Sedláček , P. Kuzník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - BUKOVSKÝ Josef, RUBÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím, že hosté těží hlavně ze svého specifického domácího hřiště a venku jsou poloviční. I přesto si myslím, že svou kůži nedají lacino a budou pro domácí těžkým soupeřem, ale domácí přesto zvítězí. Tip:3:1

Tip: výhra domácích