Pavel Kuzník - Chtěl bych aspoň jednou postoupit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, co říkáte na svou výhru o hráče kola?
Výhry si samozřejmě cením, ale mnohem více si té výhry bude cenit tým, protože za to budu muset něco přinést do kabiny něco tekutého. (smích)
Jak jste byl spokojen se svým výkonem? Našel byste v něm ještě rezervy?
Řekl bych, že jsem podal už i lepší výkon. Nějaké chyby se vždy najdou, ale hlavní je, že se vyhrálo.
Zaskočily vás něčím Těškovice? Dělal vám nějaký hráč soupeře problémy?
Těškovice nás ničím nezaskočily, protože jsme byli perfektně připraveni a celý zápas byl v naší režii. Do ničeho jsme je nepustili.
Čekal jste, že zápas bude tak jednoznačný? A co považujete za klíčové, že jste tak vysoko vyhráli?
Popravdě jsem čekal náročnější zápas, protože se Těškovice v tabulce nacházejí nad námi, ale zároveň vím, že pokud nebudeme dělat zbytečné chyby, tak nemusíme mít strach z žádného soupeře a máme kvalitu na to, abychom porazili kohokoliv. Klíčový byl začátek zápasu, kdy jsme dali rychlé 2 góly, což podle mě rozhodlo.
Jaký byl průběh zápasu?
Od první až do poslední minuty byl zápas pevně v našich rukách a kontrolovali jsme ho. Rychlé 2 góly nám pomohly se uklidnit a potom po pěkných akcích dát další góly.
Jaké mají Štáblovice ambice pro zbytek sezóny?
Vzhledem k tomu, že nám začátek jara trochu utekl, tak zbytek sezóny bereme jako přípravu na tu další, kde budeme mít ty nejvyšší ambice.
Podzim jste začínal v dresu Jakartovic. Kdo vám hodil laso do Štáblovic? A jak moc vám přestup fotbalově pomohl?
Ano, prvních pár zápasu jsem odehrál ještě za Jakartovice, kde jsem bohužel ztratil chuť do fotbalu a vyloženě mě to nebavilo. Laso mi hodil Peťa Heinzke, s kterým se známe od mala a musím mu za to poděkovat. Ve Štáblovicích jsem chytil druhý dech a i díky tomu mě fotbal zase začal bavit. Navíc je tu skvělá parta, do které jsem rychle zapadl, takže jsem více než spokojený.
Sledujete ještě svůj bývalý klub? A proč si myslíte, že se dostal do takové situace?
V Jakartovicích jsem s fotbalem začínal a všechny tam znám, takže sem tam kouknu jak jsou na tom a bohužel na tom teď moc dobře nejsou. Proč jsou tam kde jsou asi není otázka na mě.
Jak byste se vy charakterizoval jako fotbalista? Jaké jsou vaše silné stránky a na čem byste měl ještě zapracovat?
Charakterizoval bych se jako typicky hrotový útočník co vyhrává každý hlavičkový souboj, ale protože je u nás v týmu skoro každý hroťák, tak musím hrát střední zálohu (smích). S moji výškou si samozřejmě dělám srandu. Hlavičkové souboje budou asi moje slabší stránka, ale ještě větší průser je levá noha, kterou mám jen na opírání.
Čeho byste chtěl ještě ve fotbale dosáhnout?
Tím, že jsem si už ve fotbale vyšší soutěže zahrál, tak nějaké velké ambice nemám a chci se tím hlavně bavit. Hrát dobrý fotbal s dobrou partou, což se právě teď děje. Není to ale tak, že bych si šel vždy jen tak zahrát. Od mala jsem strašně soutěživý, takže chci vyhrát každý zápas a udělat pro to vše. Jedna věc by se ale přece jen našla a to je postup, protože mi to vždy o kousek uteklo. Takže věřím, že ve Štáblovicích se mi to podaří.
Trenéřina by vás nelákala?
Už mi to bylo párkrát nabídnuto, ale zatím nad tím neuvažuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.